Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Leuke proeflessen op 11 september

Blog

Leuke proeflessen op 11 september

Doe mee met jouw organisatie aan de seizoenstart

Welzijnskwartier, Sportbedrijf Katwijk en Muziekschool Katwijk organiseren, samen met veel andere verenigingen en stichtingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, op 11 september de seizoenstart. Proeflessen van al het leuks dat in de gemeente Katwijk aangeboden wordt, komen in het zwembad en op het marktplein samen. Zodat de inwoners van KRV kunnen beleven wat er te doen zal zijn het nieuwe seizoen. Wil jij met jouw vereniging, stichting of onderneming een proefles aanbieden? Neem dan contact op!

Eén groot proefgebied
Het doel is om het marktplein en het zwembad in te zetten als één groot proefgebied, waarbij de inwoners van KRV proeflessen kunnen doen om kennis te maken met het aanbod van sport, kunst, cultuur en andere vrijetijdsbesteding. Mochten zij na het proeven meer willen, dan kunnen zij zich inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Wie doen er al mee?
Organisaties die al hebben aangegeven graag mee te doen zijn; Sportbedrijf Katwijk, Katwijkse ReddingsBrigade, Rijnwijker volleybalvereniging, Katwijk zwem- en poloclub en Muziekschool Katwijk. Uiteraard hopen we dat de coronamaatregelen minimaal zijn, maar zullen in overleg met alle partijen zoeken naar de mogelijkheden die dan gelden.

Doe ook mee!
Samen het nieuwe seizoen aftrappen, in de hoop dat seizoen 2021-2022 een mooier jaar gaat worden dan de afgelopen coronajaren. Doe mee! En neem contact op met Sanne Alblas: SanneAlblas@welzijnskwartier.nl.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X