Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Lennart van der Plas nieuwe lijsttrekker VVD Katwijk

Blog

Lennart van der Plas nieuwe lijsttrekker VVD Katwijk

De VVD in de gemeente Katwijk heeft een nieuwe lijsttrekker. Lennart van der Plas is door de VVD-leden unaniem verkozen om de partij te leiden richting de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Van der Plas is geen onbekende bij de lokale VVD. Hij was er eerder actief als campagneleider en de afgelopen drie jaar als bestuursvoorzitter. In het dagelijks leven werkt de 26-jarige Katwijker voor de Tweede Kamerfractie van de VVD en is hij als vrijwilliger onder meer actief voor voetbalvereniging Quick Boys.

Voorzitter Jaap van Duijn: “De VVD Katwijk is al volop bezig met de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. De benoeming van Lennart van der Plas tot onze lijsttrekker is daar een voorbeeld van. Lennart is met zijn kennis en ervaring uitermate geschikt en is bovendien tot op het bot gemotiveerd. We kunnen ons geen betere lijsttrekker wensen en zien de komende verkiezingen met veel vertrouwen tegemoet.”

Ook huidig fractievoorzitter Toon Stegmann is content met de keuze. “Ik vind het fantastisch om met een jong gezicht de volgende verkiezingen in te gaan. Zelf ambieer ik de functie niet, ik steun Lennart dan ook van harte als nieuwe lijsttrekker.”

Van der Plas: “Ik ben ontzettend trots op deze voordracht en heel gemotiveerd om de komende jaren als volksvertegenwoordiger te werken aan een sterke VVD in onze gemeente. Recente verkiezingsuitslagen laten zien dat er voor onze partij veel potentieel is in Katwijk. Samen met een mooi team ga ik mij er hard voor maken om dit potentieel ook op lokaal niveau waar te maken.”

Persbericht VVD Katwijk

Meer: www.katwijk.vvd.nl

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X