Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Leerlingen Wellant College maken kennis met vrijwilligerswerk Kattuk.nl

Blog

Leerlingen Wellant College maken kennis met vrijwilligerswerk Kattuk.nl

UPDATE: check de vlogs onderaan het bericht
UPDATE: foto’s van de middag staan er ook bij.

Vanochtend heeft een groep leerlingen van het Wellant College Rijnsburg hun maatschappelijke stage gelopen bij Kattuk.nl in de Schuit. Totaal 15 eerstejaars leerlingen van klassen 1a, b en c hadden gekozen voor een stage bij Kattuk.nl om kennis te maken met het vrijwilligerswerk. Vanmiddag volgt de volgende groep van het Wellant.

De leerlingen hebben geholpen met opruimen en schoonmaken, het decor van theater Raakvlak afgebroken, foto’s gemaakt met greenscreen achtergrond, een vlog gemaakt, de mobiele radiostudio van KattukFM opgebouwd en aangesloten, een korte cusrsus dj-en gevolgd en muziek gemaakt op het grote podium in De Schuit.

Na afloop vroegen we Tim (12 jaar), Johan (12) en Jason (13) wat ze van de stage vonden.

“De stage was echt superleuk, beter dan een dag op school.” Tim: ‘het leukste vond ik het foto’s maken.” Johan: “ik ook en dan vooral met die greenscreen achtergrond.” Jason: “ik vond de radiostudio wel cool, zeker met die dj-set erbij.”

Alledrie vonden ze De schuit een leuk jongerencentrum waar ze vaker heen willen. “Zeker als je in de buurt woont. Het ziet er gezellig uit, je kan elkaar ontmoeten en je kan gamen. Want he..Gamen vinden we allemaal wel heel belangrijk.”

Werken voor Kattuk.nl vonden ze ook leuk. “We kenden Kattuk.nl wel, ook van de stickers, haha. En we gaan sowieso vanmiddag weer op de site kijken naar de foto’s en het vlog.”

Wij bij Kattuk.nl vonden het ook heel leuk en willen jullie nog bedanken voor jullie inzet en enthousiasme vandaag en hopelijk weer tot snel in De Schuit.

Hieronder de greenscreenfoto’s. Klik HIER voor de foto’s van de ochtendploeg. HIER de foto’s van de middagploeg.

@Leerlingen Wellant: we hebben nog niet alle greenscreenfoto’s verwerkt.
Wil je er meer maken?
Kom dan een keertje langs op woensdag of donderdagavond vanaf 19 uur, dan gaan we het fixen.

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X