Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Leer de kneepjes van het schrijversvak

Blog

Leer de kneepjes van het schrijversvak

Schrijfclub in Bibliotheek Katwijk

Schrijf je graag of wil je graag schrijver worden, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, tijdens de maandelijkse Schrijfclub krijg je handige tips om jouw schrijverscarrière een boost te geven! Van diverse workshopdocenten krijg je verdiepende workshops die ingaan op diverse kanten van het schrijverschap. Hoe benader je bijvoorbeeld een uitgeverij? En hoe regel je een goede en succesvolle boekpromotie? Je leert het allemaal in Bibliotheek Katwijk.

Wat en wanneer?

● 7 februari 19.00 uur – Schrijfwedstrijd in thema “Ik ben alles”

● 7 maart 19.00 uur – Uitgeverij

● 4 april 19.00 uur – Zelf uitgeven

● 9 mei 19.00 uur – Boekpromotie

We komen voor de eerste bijeenkomst van dit jaar samen op dinsdag 7 februari. Met de Katwijkse Schrijfwedstrijd in het achterhoofd gaan we aan de slag met het thema “Ik ben alles”. Welke ideeën krijg je bij dit thema? Wat betekent het voor jou? En hoe schrijf je een kort verhaal of een gedicht?

Op 7 maart hebben we het over uitgeverijen. Welke uitgeverijen zijn er en hoe moet je die benaderen? Waar letten uitgeverijen op? Je krijgt tips en tricks van Jen Minkman van Dutch Venture Publishing (DVP), een uitgeverij gevestigd in Den Haag. Natuurlijk kan je ook zelf je werk uitgeven.

De sessie op 4 april staat hier in het teken van. Je krijgt les van gevestigde schrijvers die ook hun werk zelfstandig hebben uitgegeven. Tot slot de sessie van 9 mei: hoe promoot je je boek? Want zodra het is geschreven, wil je het natuurlijk onder de aandacht brengen. Hoe doe je dat? Hoe zet je jezelf neer als schrijver? En welke media gebruik je hiervoor? Dit en nog veel meer staat je te wachten tijdens de maandelijkse bijeenkomsten van de Schrijfclub.

Meedoen?

Deelname aan de Schrijfclub is gratis en vindt maandelijks plaats op de eerste dinsdag van de maand vanaf 19.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Je moet wel even een kaartje reserveren. Ga naar Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl of vraag het aan de balie in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X