Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Lasergamen in Katwijk? Onwijs gaaf!

Blog

Lasergamen in Katwijk? Onwijs gaaf!

UPDATE: de nieuwe lasergamehal in Katwijk www.lasergamenkatwijk.nl is nu precies een week open. Echt de moeite waard om een keer te proberen. Check hieronder de review van het Kattuk.nl Testteam.

Hierna het eerdere bericht van 21-12-2015

Kattuk.nl Testteam op bezoek bij de nieuwe lasergamehal in Katwijk. Het was onwijs gaaf! Hieronder het verslag, de foto’s en een filmpje.

Woensdag 16 december waren we met een stuk of twaalf vrijwilligers van Kattuk.nl te gast bij het nieuwe Lasergame sportcentrum in Katwijk dat begin volgend jaar haar deuren opent. Op de mail met de vraag of wij reclame wilde maken voor deze ‘laserboer’ waren wij zo brutaal om onszelf uit te nodigen met ons testpanel. Na wat heen en weer gemail bleek al snel dat dit mogelijk was en werd de afspraak gemaakt. Gaaf!

Aan de Sandtlaan arriveerden wij bij het oude gebouw van de tafeltennisvereniging alwaar we hartelijk werden ontvangen in een volledige verbouwde ruimte met een superstrakke inrichting. Na een glaasje fris werden onze namen ingebracht in het systeem en konden we door naar ‘briefing room’, een soort minibioscoop waar we een film kregen te zien met verdere uitleg.IMG-20151216-WA0002

Na een korte instructie konden we gelijk door naar de ‘loading room’, waar onze laser harnassen klaar hingen om aan te trekken. Op de grote tv-schermen verschenen alle namen en zag je bij welk team je hoorde en welk nummer je kon pakken. Uiteraard was er ook de mogelijkheid om ‘free-for-all’ te spelen.

Pakken aan, wapens geladen en klaar om te spelen. De schuifdeuren openen en je wandelt een hal binnen waarvan je niet had verwacht dat het zo groot zou zijn. De muziek, waarvan je heel fanatiek wordt, begint af te spelen en de rookontwikkeling wordt erger en erger.

GO, GO, GO!

Opgepompt vol adrenaline en onder de indruk van het geweldige decor mochten we per spelonderdeel 15 minuten lang testen. Iedereen was gelijk bloedfanatiek en de laserstralen vlogen je om de oren.

IMG-20151216-WA0012Na elke spelronde even bijkomen met een drankje in de kantine waar ook de behaalde punten werden uitgeprint en uitgedeeld en daarna weer verder. Knallen!

Wij vonden het super gaaf en het is zeker een aanrader als je een keer met een groepje iets leuk zoekt om te doen. Langs deze weg willen we de ‘laserboer’ nogmaals bedanken voor een superleuke avond en je gaat ons zeker nog een keer zien.

Nog wat quotes van het testteam:

Jesse: ‘het was zo gaaf, ik wil nog een keer.’
.
Dominique: ‘Gaaf, maar ik moet denk vaker Call of Duty spelen om het goed te kunnen spelen.’

.
Anneloes: ‘Ik was zo’n beetje de slechtste speler van de avond maar vond het heel leuk om te doen.’
.
Nadine: ‘Ik had het nooit eerder gedaan. Supergaaf om als uitje met vrienden te doen en dan ook nog dicht bij huis.’

Wil jij ook?
Dat kan!
LASERGAME SPORTS KATWIJK opent zaterdag 2 januari 2016 haar deuren aan de Sandtlaan 54 in Katwijk aan den Rijn, gelegen naast Sportcentrum Physic Point. Vergeet niet vantevoren te reserveren via hun website voordat je wilt spelen.

Wil je meer weten?
Check de website: www.lasergamenkatwijk.nl of de facebook pagina Lasergamen Katwijk.

HIER het eerdere persbericht op Kattuk.nl

En… wil je zien wat wij zagen?
Check dan ons promo filmpje (thnx 2 Michael voor t filmen en de edit en WoutJan voor de GoPro beelden) en nog meer foto’s hieronder.

 

 

Geschreven door:   Nadine

Geen reacties

Laat een reactie achter

X