Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Landelijke competitiedag rolstoelhockey een groot succes!

Blog

Landelijke competitiedag rolstoelhockey een groot succes!

Katwijk, 2 april 2016, Hockey Club Catwyck staat vandaag organisatorisch aan het roer van de landelijke competitiedag rolstoelhockey. Rolstoelhockeyers uit het hele land verzamelen zich in de sporthal van Katwijk om uit te komen in diverse klassen.

E-hockey is een groeiende sport die wordt gespeeld door mensen die afhankelijk zijn van een elektrisch bestuurbare rolstoel.  Met een team dat bestaat uit drie veldspelers en een keeper worden de wedstrijden gespeeld binnen de lijnen van een zaalhockeyveld. 

Om 10.40 uur wordt het startsein gegeven en is de eerste wedstrijd een feit.  Verdeeld over drie velden worden vandaag verschillende wedstrijden gespeeld. De rolstoelhockeyers van Catwyck  spelen hun eerste wedstrijd tegen Doing en gaan fanatiek van start.  Met het kampioenschap in het zicht is Catwyck gebrand op een overwinning. Ondanks verwoede pogingen wil het niet lukken en verliest Catwyck de wedstrijd. De strijd om het kampioenschap zal dan tot de laatste competitiedag onbeslist blijven.

De landelijke competitiedag is mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation, de Grasshoppers, het Rode Kruis, de gemeente Katwijk en de inzet van vele vrijwilligers. Zij hebben  deze dag tot een groot succes gemaakt!

 

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X