Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kutzaterdag; Kwalitatief Uitermate Teleurstellende zaterdag

Blog

Kutzaterdag; Kwalitatief Uitermate Teleurstellende zaterdag

Afgelopen zaterdag zijn we voor de verandering eens lekker druk bezig geweest! Op de programma stonden het 40-jarige jubileum van de Boemerang, Gospel Beach, Friends, Pocket, Cas en onze laatste stop: de Stairs. Lees hieronder onze belevingen van ons drukke programma en deze eigenlijk zeer teleurstellende dag. Volgende week hopelijk beter…

Stipt twee uur stonden wij bij de Boemerang waar het 40-jarige jubileum werd gevierd. Aangekomen zagen we een groot podium – zo een die ze bij het Schuitfestival ook gebruiken – waar helaas geen band op stond. Na ons een half uur verveeld te hebben, omdat er nog steeds geen band stond zijn we er maar vandoor gegaan. Eenmaal bij ons fiets en brommer aangekomen stonden er een paar kleine crimineeltjes de fiets en brommer te terroriseren starten. Zonder succes natuurlijk.

Na deze flop zijn we eerst een niet al te geslaagd spoedsoepje gaan eten bij de Friends. Daar kwamen wij op het geniale idee om dan maar naar Gospel Beach te gaan. Totaal gezandstraald kwamen wij op locatie aan, waar we helemaal niets zagen. Horen we net (maandag) dat Gospel Beach was afgelast… En wij maar denken dat we te blond waren om het te vinden… Om deze teleurstelling te boven te komen zijn we maar gaan shoppen! Altijd goed, zeker met opruiming bij de Haasnoot.

Vervolgens scheidden onze wegen om ons klaar te maken en ons weer te verenigen bij de Scum waar zaterdagavond een jamsessie was. Helaas was het erg rustig (lees: tien man), na een borreltje gedronken te hebben zijn we dus maar naar het dorp gegaan. Eerst even langs de Pocket, omdat het nog erg vroeg was, ook daar dus maar wat borreltjes doen!

Ondertussen hadden we ook een deal gemaakt met Ron van de Cas, wij zouden rond kwart voor 1 door mogen lopen om wat foto’s te maken, tot ongenoegen van de mensen (lees: kinderen) buiten in rij.

Om 3 minuten voor 1 zijn we als een gek naar buiten gerend, zodat we de Stairs nog in konden. Ook dit was eigenlijk een teleurstelling, want echt druk was het niet en er hing een beetje een raar sfeertje. Zelfs de wc-juffrouw kon niet wachten tot ze naar huis kon.

Na alle teleurstellingen van de hele dag – op het shoppen na dan – zijn we als laatste redmiddel maar aan de drank gegaan, waardoor we alle twee zijn vergeten om deze avond vast te leggen op foto…

Check hieronder in ieder geval de foto’s van de Cas en van de Boemerang – waar Kaylee blijkbaar later op de middag nog is langs geweest, bedankt daarvoor;). En wij hopen dat we volgende week meer succes hebben en niet weer voor teleurstelling na teleurstelling komen te staan, waardoor we aan de zuip moeten.

Geschreven door: Belle

Comments: 24

 • mr. @

  Beantwoorden 20/06/201117:19

  Tot nu toe was ik nog geïnteresseerd in wat er op deze site werd geplaatst. Maar met dit soort verslaggevers wordt het bezoeken van kattuk.nl geen pretje. Mijn hemel…

  Waar is de hoofdredacteur als je hem nodig hebt?

  • Arno

   Beantwoorden 20/06/201117:51

   Die zit achter de pc het bijwerken van het jongereninfo gedeelte op Kattuk.nl voor te bereiden. Ook belangrijk en hopelijk voor de zomervakantie afgerond.

   Vind overigens dat er weinig mis is met het artikel. Goede weergave van een teleurstellende dag uit met een pakkende titel, kan er wel om lachen.

   Maar goed, wat is er allemaal mis mee? Misschien kunnen we er ons voordeel mee doen.

   • Belle

    Beantwoorden 20/06/201119:07

    Ik denk dat het te weinig inhoud heeft Arno:P

 • Martijn

  Beantwoorden 20/06/201118:01

  ik vind vooral het gedeelte leuk over gospelbeach, was al vroeg in de ochtend bekend dat het niet doorging. beetje meer informatie voorziening van te voren kan geen kwaad als je op stap gaat. dat je vervolgens door al die “teleurstellingen” vermoeid in een kroeg gaat zitten verhoogt ook niet echt de sfeer want daar was mijns inziens weinig mis mee. en zoveel drankgebruik met alleen soepje derbij kan ook nooit goed voor je wezen.

  • Belle

   Beantwoorden 20/06/201119:04

   ok, even rechtzetten
   martijn:
   – was in eerste instantie niet onze bedoeling om naar gospelbeach te gaan, dus ook niet over nagedacht of het misschien niet doorging.
   – vermoeid in de kroeg? wellicht doordat sommige mensen om 7 uur opmoesten om te werken.
   – wie zegt dat wij alleen soep op hadden?

 • Toowoomba

  Beantwoorden 20/06/201119:43

  beste mr. @. als je aangeeft zoals de boemerang deed dat het om 2 uur begon dan verwacht je dat toch ook dat het om 2 uur begint? voor de rest prima stuk. als de verslaggever het zo beleefd. met alleen maar hosanna verhaaltjes wordt het ook saai.

  • mr. @

   Beantwoorden 20/06/201122:40

   https://www.livenation.nl/event/226795/volbeat-tickets

   Stel je heb kaarten voor Volbeat, verwacht je dan om 20.00 uur de mannen op het podium?

   Voor wat betreft het echte verhaal achter de haastig getrokken conclusies: Misschien zit de toiletdame in de overgang en heeft ze een opvlieger? Heeft dit invloed op de sfeer? Heeft SCUM ondertussen meer op met house, en heeft het zijn live-podium verwaarloost?

   Zeg het maar..

 • dwaze strandjutter

  Beantwoorden 20/06/201119:46

  de titel is zeker pakkend. zo kan je bijna elke zaterdagavond wel omschrijven in katwijk

 • Tinkebell

  Beantwoorden 20/06/201120:06

  Wat een ophef om 1 artikel zeg…
  Mr. @ als je je zo ergert waarom lees je het dan?

  • mr. @

   Beantwoorden 20/06/201122:13

   Eerst lezen, dan mening vormen en daarna eventueel reageren.

   Maar goed, dit is een topic waar weer op wordt gereageerd, dus dat is al een hele vooruitgang. Het laatste item met zoveel reacties is denk het voornemen om met SKA te stoppen.

 • Dirk Kuijt

  Beantwoorden 21/06/201106:56

  …klein beetje mee eens dat de titel niet goed gekozen is, en het verhaaltje meer een dag in het leven van een reporter omschrijft dan de content waar het om gaat!

  Ik lees namelijk nergens dat het bij de Boemerang 1 groot feest was, met 3 bands die gewoon goed aan het spelen waren!

  Laat je persoonlijke gevoelens (dat je zelf een kutdag hebt) niet doorschemeren in je topic…

  My 2 cents…

 • Sjon

  Beantwoorden 21/06/201121:16

  van Gospelbeach stond zaterdagochtend al op twitter!
  en verder ja wat zal ik zeggen!

  normale zaterdagavond!

 • BachW

  Beantwoorden 22/06/201110:07

  De verslagen op Kattuk.nl zijn wel aan het veranderen, of dat goed of fout is laat ik in het midden. Maar ik ben het met Mr. @ eens dat bovenstaand artikeltje niet echt is wat we de afgelopen jaren gewend waren van Kattuk.nl.
  Maarja tijden, en een (grotendeels) vrijwillige redactie, veranderen. 😉

  • Dirk Kuijt

   Beantwoorden 29/06/201117:37

   En aan Blondie’s reactie te lezen veranderen de leden ook… Jammer…

 • blondie

  Beantwoorden 23/06/201115:30

  Wat een stelletje zeikerds zijn jullie allemaal zeg!!! En BachW misschien ben je wel een beetje oud aan het worden….

 • dirkvandeplas

  Beantwoorden 29/06/201118:10

  Dit verslag is naiviteit ten top! Hoe ontzettend naief ben je als je denkt dat je avond niet ”uitermate teleurstellend” gaat worden als je vervolgens naar de Cas, pocket en Stairs gaat!

  Er word geschreven over ”kinderen” bij de Cas, over een chagerijnige toiletjuf bij de Stairs…dit was al de gang van zaken toen ik nog in mn luiers liep, als je dit weet waarom ga je er dan uberhaupt heen. Verder is het ook totaal niet nieuwswaardig, iedereen weet dit toch al?!?

 • DerHanzel

  Beantwoorden 29/06/201120:24

  Wat mankeert er aan mijn tent dirkvanderplas? Vertel nou eens in een keer wat jouw favoriete , sublieme, niets aan mankerende tent is. Ik leer graag.
  Hans Lindeboom.

  • dirkvandeplas

   Beantwoorden 30/06/201119:13

   Beste Hans,
   Met je tent is niets mis, gewoon een standaard (licht) bruin-cafe. Maar tis geen cafe voor een spraakmakende-feestende-hoogstaande-party-avond. Mijn reactie was ook niet negatief richting de Stairs, die is al jarenlang ongeveer hetzelfde dus men weet wat voor soort avond je daar kan verwachten.
   Persoonlijk vind ik je tent prima voor als ik gewoon een avondje met vrienden wil bieren, maar voor het echte stappen waardoor je geen “kwalitatief uitermate teleurstellende zaterdag” krijgt lijkt mij uitgaan in grotere steden geschikter (het liefst met blonde vrouwen dansend op de bar:)).

   Gr. Dirk

  • Aagje

   Beantwoorden 01/07/201108:06

   Beste Hans,

   Ik vind wel dat je biertje lekkerder mag gaan smaken.
   Beetje lauwe zeik. Maar dat wist je wel 😀
   En je mag wat minder Valkenburgs-schraal worden, maar dat wist je ook wel 😀

  • mr. @

   Beantwoorden 01/07/201123:06
 • Arno

  Beantwoorden 30/06/201108:44

  Gezien de reacties (en de pageviews) bij dit artikel wil ik de dames auteurs van dit artikel vriendelijk, edoch, dringend verzoeken……vooral zo door te blijven gaan….

  Aan de anderen: kom maar op met die spraakmakende, vooral niet te negatieve en al helemaal niet afzeikerige, content en laat de dames auteurs zien hoe het dan blijkbaar wel moet. Inzendingen naar info@kattuk.nl

  Degene met de meeste views/comments heeft gewonnen….

 • mr. @

  Beantwoorden 01/07/201123:34

  Met een kritische noot richting de eigen redactieleden ben ik ook al tevreden. Een goede recensie wordt niet bepaald door de hoeveelheid commentaar of hits.

Laat een reactie achter

X