Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Krush Radio verder als zelfstandige stichting

Blog

Krush Radio verder als zelfstandige stichting

Op woensdag 27 oktober 2010 was het zover. De jongens van Krush Radio gingen langs bij notariskantoor Verhees om de statuten van de nieuwe stichting Krush Radio te tekenen.

 

Dromen houden ons in leven, vooral jongerendromen over wat ze in de toekomst zouden kunnen bereiken. Wat betreft Krush Radio was het hebben van een radiostation de droom van Philip Jan de Winter en Jordy van Egmond. Het ontwaken uit de droom en terugkomen in de realiteit is het moment waarop veel mensen (en vooral jongeren) afhaken en hun dromen laten voor wat ze zijn. Dit geldt zeker niet voor Philip Jan en Jordy. Het doel van Krush Radio is om jongeren in Katwijk een podium te bieden en om kennis te maken met het medium internetradio. Daarnaast biedt Krush Radio de kans om de jongeren in Katwijk een stem te geven.

 

Na een lange zoektocht werd er overeenstemming bereikt met de jongerensite Kattuk.nl. Dit is een site gericht op jongeren die gehuisvest is in Huize Callao en die met wat creativiteit ruimte kon bieden voor het inrichten van een studio.

 

Het is hard gegaan, binnen een paar maanden na de officiële opening op Oranje Rock is Krush Radio nu een zelfstandig rechtspersoon. Begonnen in de redactieruimte van Kattuk.nl met een bijdrage van fonds 1818 maakt Krush een stormachtige groei door. In de tussentijd is het aantal vrijwilligers gegroeid van 3 naar 30 en lijkt het einde nog niet in zicht. Bestuursleden Philip Jan (19), Jordy (18) en Martijn (29) proberen de komende jaren van Krush Radio een professioneel internetradiostation te maken.

 

Met de toekomst zit het ook wel goed. Krush Radio zal tijdens het SKA Oud en Nieuw feest op locatie radio maken. Hoe en wat is nog even geheim. Sinds kort is, naast de samenwerking met Kattuk.nl, ook de samenwerking met de jongeren van Zetel 34 aangegaan. Zij houden zich bezig met politieke jeugdparticipatie en zullen een actieve rol spelen samen met Krush Radio en Kattuk.nl voor, tijdens en na het SKA Oud en Nieuwfeest.

 

Krush Radio is alleen te beluisteren op het internet via www.krushradio.nl of via www.kattuk.nl. Iedere avond is er een liveshow gepresenteerd door fanatieke jongeren uit Katwijk. Luisteren dus.

 

Spreekt jou dit aan en wil je ook graag meewerken? Stuur dan een mailtje naar info@krushradio.nl want vrijwilligers heb je nooit genoeg!

Geschreven door:   KrushRadio

Comments: 2

  • Arno

    Beantwoorden 28/10/201012:58

    Gefeliciteerd gasten! Goed gedaan!

  • KrushChris

    Beantwoorden 29/10/201010:52

    En we knallen nog ff door… Gefeliciteerd iedereen, ook jullie als luisteraars! Krijgen er toch zomaar een cool internetstation bij!

Laat een reactie achter

X