Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kookcafé de Schuit recept van de week : Pizzabroodjes

Blog

Kookcafé de Schuit recept van de week : Pizzabroodjes

Deze week hebben we pizzabroodjes gegeten. Zelf ben ik echt gek op pizza of pizza broodjes en vooral wanneer ze zelf zijn gemaakt, dan zijn ze nog lekkerder! En je kan dan zelf kiezen waarmee je je pizza belegt. Hieronder staat hoe wij onze pizzabroodjes gemaakt en belegt hebben, voor als je het zelf ook een keer op onze manier wilt maken.

Ingrediënten (naar eigen keuze) :image-1
Afbak stokbrood
Napolitaanse tomatensaus
Ui
Kaas
Ham
Salami
Ananas
Champignons

Bereidingswijze :

  1. Als eerst is het handig om je handen te wassen.  Daarna kan je de ananas in kleine stukjes snijden en als je daarmee klaar bent kan je ook de champignons in kleine stukjes of plakjes snijden. Hierna kan je ook de ui snijden in plakjes of blokjes, net wat je zelf wilt.
  2. Nu kan je het stokbrood gaan snijden, snijd het stokbrood door de helft en dan kan je zelf bepalen hoe groot je je pizzabroodje wil hebben.
  3. Als je dit gedaan hebt kan je het stokbrood besmeren met de Napolitaanse tomatensaus. En nu kan je je eigen pizza bodem gaan beleggen. Dit kan je naar je eigen smaak doen. Ik heb bijvoorbeeld ham, kaas en ananas op mijn pizzabroodje gedaan. Maar je kan natuurlijk veel meer variëren!

Wil je mee eten? 
Dat kan zeker! Kom dan naar de Schuit en meld op woensdag dat je de dag erna mee wilt eten. Het kost maar 1 euro. 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X