Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kirsten op Wereldreis: Nog een paar dagen voor vertrek…

Blog

Kirsten op Wereldreis: Nog een paar dagen voor vertrek…

Hier Deel 4 van het blog ‘Kirsten op Wereldreis’.

Ik vertrek voor vijf maanden naar de andere kant van de wereld en ik neem mee…

Willen jullie mij alsjeblieft helpen dit rijtje af te maken? Ik heb handwasmiddel en medicatie al! Vullen jullie de rest aan in de comments?

Voor de rest ben ik de afgelopen paar dagen bezig geweest met alles af te sluiten. Schoolopdracht is ingeleverd en afgelopen zaterdag heb ik een afscheidsfeestje gehouden. Al liggen er voor nu alleen nog maar leuke dingen in het verschiet!

Het was zo’n gek idee om een afscheidsfeestje te geven, alsof je jaren weggaat. Terwijl het maar voor vijf maanden is… Ik heb er wel een hoop leuke dingen aan over gehouden. Waaronder een prachtig (gegraveerd) armbandje van Liona, Maaike en Nina, een boekje voor lieve berichtjes van Saskia en Val en een hoop leuke foto’s met dank aan Theo!

En… Dames en heren, geloof het of niet. Maar wij hebben met ons goede doel, het verzamelen van geld voor speelgoed, al ongeveer €400,- opgehaald!! Dragen jullie nog een steentje bij? Elke euro telt! De geldkoers van de Zuid Afrikaanse Rand is een stuk lager dan de Euro, dus met een beetje geld kunnen wij al heel veel.

Geld overmaken kan naar Esmée: NL28INGB0001675385 op naam van E.T.M de Bruin, met daarbij een duidelijke omschrijving dat het voor onze ophaal actie is, of…
Op onze gofundme: https://www.gofundme.com/het-zieke-kind

Alvast bedankt!

Het is nu vooral, nog even genieten… met iedereen knuffelen en bijna het lastigst van allemaal…

M’N KOFFER INPAKKEN

Door: Kirsten

Geschreven door: Kirsten

Geen reacties

Laat een reactie achter

X