Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kirsten op Wereldreis: de Visumaanvraag

Blog

Kirsten op Wereldreis: de Visumaanvraag

Hier alweer het volgende blog van Kirsten. De eerste lees je HIER.

De Visumaanvraag.

Gaat het lukken een visum voor Zuid Afrika te krijgen?

Lees snel verder…..

Met beide ogen open keek ik naar het plafond van mijn slaapkamer. Inmiddels was het 00.00 en mijn slaap was ver te zoeken. Ik was heel erg zenuwachtig voor morgen, wat nu vandaag is. Om 10.30 hadden wij een afspraak bij de ambassade voor de visumaanvraag, zou die geaccepteerd worden? Heb ik alle documenten? Klopt het allemaal ECHT wel?

Al ruim op tijd gingen we met z’n drieën vanuit verschillende beginpunten op pad. je geloofd het nooit maar bussen die te laat zouden komen kwamen toch eerder, bussen die altijd te laat komen en toen ineens eerder weggingen, treinen die niet reden, overvolle trams… Lekker voor je stresscoping dit. Maar we waren op tijd bij de ambassade aangekomen en gingen keurig in de rij staan. Uiteindelijk leek de aanvraag geaccepteerd te zijn en werden we gesommeerd om te betalen. Na nog heel even wachten op een bewijs van betaling was het… klaar?

Het is gewoon GELUKT! Het is klaar!

In een keer is het ons gelukt om onze aanvraag voor het visum in te dienen! Of het visum daadwerkelijk wordt afgegeven is nog wel de vraag, maar de aanvraag is de deur uit!

Dit was even een korte update, maar we zijn ontzettend enthousiast! De volgende uitgebreide blog zal snel online komen!

Voor nu, heel veel liefs en sinterkerstvibes toegestuurd! Tot de volgende blog!

~Kirsten

Geschreven door: Kirsten

Geen reacties

Laat een reactie achter

X