Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijkse theatergroep Raakvlak wint 2e prijs eenakterwedstrijd

Blog

Katwijkse theatergroep Raakvlak wint 2e prijs eenakterwedstrijd

Afgelopen weekend mochten de spelers van het jonge theatergezelschap Raakvlak de 2e prijs in ontvangst nemen voor hun eenakter ‘De Passage’. Raakvlak is een nieuwe Katwijkse theatergroep die elke maandagavond oefent in de grote zaal van De Schuit.

Na maanden repeteren kregen ze één kans om dit korte stuk ten tonele te brengen tijdens het Toverbalfestival, een driedaagse eenakterwedstrijd, georganiseerd door de Toverlei uit Leiderdorp.

Het was de eerste keer dat de spelers, Merel Aartman, Hadewych Haasnoot, Peter van Duijn en Rodee Tengeler, meededen aan een wedstrijd. Voor hun regisseur MirjamDe Passage foto_tekst Ouwehand echter, was dit de tweede keer. “Het was twee jaar geleden zo’n leuke ervaring, dat dit mij een mooi project leek voor de wat meer ervaren spelers van de groep. En ze hebben het waanzinnig gedaan, we zijn allemaal heel trots!” Aldus Ouwehand.

Behalve het instuderen van de eenakter, is de toneelgroep ook bezig geweest met het maken van een korte film en zijn ze momenteel bezig met de laatste repetities van het kinderstuk “Tinkeltania en het verdwenen feestje”.

Ook krijgen zij improvisatie-, zang- en grimeerlessen, en voor wie er ambities heeft in techniek, schrijven en/of regie worden er mogelijkheden geboden deze te ontwikkelen.

“De bedoeling is om ieder jaar naast een voorstelling wat bijzondere projecten te doen, afgestemd op de leerdoelen van de spelers.”Raakvlakflyer

Momenteel heeft Raakvlak nog ruimte voor nieuwe leden tussen de 13 en 21 jaar. Raakvlak oefent elke maandagavond vanaf 19:30 uur in de grote zaal van De Schuit. Het kost 10 euro per maand om mee te doen.
Aanmelden kan via: cultuur@welzijnskwartier.nl
Meer informatie over Raakvlak HIER
Facebook Raakvlak

Hieronder nog wat foto’s van de activiteiten vanuit Raakvlak om een indruk te geven…

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X