Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Katwijkse strandhokjes omgebouwd tot ‘boombox’

Blog

Katwijkse strandhokjes omgebouwd tot ‘boombox’

Afgelopen zomer hebben Katwijkse kunstenaars van ´Ga Legaal´ een graffitiproject ontwikkeld. Het resultaat is een reusachtige ‘boombox’ gemaakt van een aantal klassieke strandhokjes. Ervaar zelf de muzikale kijk- en luisterdoos voor oog en oor. De Boombox is van 2 t/m 9 september op werkdagen te beleven in de centrale hal van het gemeentehuis van Katwijk aan de Koningin Julianalaan 3.

De Boombox is een kunstproject van Hugo van der Plas, Alex Plokker, Hubert Verhulst, Jack Hofmeester. Het is een samenwerkingsverband van Factor W en de gemeente Katwijk.

Prikkelend
Ieder jaar wordt er tijdens de Zomercarrousel een graffitiproject bedacht. De opdracht was om er dit jaar een andere vorm aan te geven. Uitgangspunten waren: interactief, driedimensionaal en prikkelend met Katwijkse elementen. Vier graffitikunstenaars zijn hiermee aan de slag gegaan, bijgestaan door Peter Minnee, cultuurmanager van de gemeente Katwijk.

Muziek
Muziek is een grote inspiratiebron voor menig kunstenaar. In de binnenkant bevindt zich letterlijk het hart van de Boombox. Uit alle werelddelen komt de muziek samen, letterlijk vormgegeven door ouderwets cassettebandje met tape als pijlen. Er is een speciale muziekmix gemaakt, geïnspireerd op de samensmelting van muziekstromingen uit alle delen van de wereld. Deze is te beluisteren via de headsets. Deze muzikale ervaring mag u niet missen.

Geschreven door:Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X