Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Katwijkse parkeerwachters willen tieten zien

Blog

Katwijkse parkeerwachters willen tieten zien

Een oplettende bezoeker van Kattuk.nl stuurde net (17.00 uur) de volgende mail:

Hoorde net op de radio een Katwijkse parkeerwachter, die op de landelijke radio even verkondigde dat alle parkeerwachters in Katwijk-Centrum eenvoudig om te kopen zijn danwel met een fooitje danwel door je tieten te laten zien…

Bij navraag bleek het om parkeerwachter Dirk te gaan die op Radio 538 even de leuke kanten van het werk met de rest van Nederland deelde. Fooien. Tieten. Altijd goed.

Naar aanleiding van deze radio-uitzending zijn op het gemeentehuis alle seinen op rood gesprongen en is er driftig geschreven aan een persbericht om de boel weer recht te spinnen. Onderstaand bericht bereikte Kattuk.nl om 19.00 uur. Lekker snel, dankjewel. Duidelijk gevalletje overwerk.

Ambtenaren onterecht beschuldigt op Radio 538 

In een radioprogramma van Radio 538 beschuldigt een man die zichzelf Dirk noemt en zich uitgeeft voor parkeercontroleur zijn collega’s van corrupt gedrag. Hij meldde voor de radio dat hij wel eens door een foutparkeerder wordt benaderd om een parkeerboete te verscheuren als hij een contant bedrag in handen kreeg. Daar ging hij wel eens op in en wist te vertellen dat andere collega’s dat ook doen. Deze weergave van de werkelijkheid is pertinent onjuist.

Dirk noemde het bedrag van zestig euro terwijl de kosten van de bekeuring voor foutparkeren op de boulevard van Katwijk €52,20 zijn. Katwijk kent geen parkeercontroleurs. De gemeente kent wel GOA’s (gemeentelijke opsporingsambtenaren). Deze GOA’s zijn vooraf ‘gescreend’ en hebben de ambtseed afgelegd.

Het gevolg van deze uitzending is dat er vragen komen van de pers en dat mensen die de uitzending hebben gehoord ook aan de GOA’s vragen naar wat er aan de hand is.

Radio 538 heeft kennelijk niet de moeite genomen te verifiëren of de informant daadwerkelijk in dienst van de gemeente is.

Ok, Katwijkse parkeerwachters zijn niet om te kopen….met geld. Want de bedragen kloppen niet, ze heten geen controleurs maar GOA’s en ze zijn gescreend. Dusss.

Verder geen woord over tieten.

Rook. Vuur. Zou het dan toch?

Altijd in voor een relletje, maar het lijkt er op dat het hele zaakje door Radio 538 in scene is gezet om lekker te kunnen scoren.

Katwijk. Tieten. Altijd prijs.

Lachen. Leuk. Goeie grap.

Toch. Als iemand Katwijk belachelijk maakt, graag een Katwijker zelf en niet zo’n doorgesnoven popi jopi lamlul van 538.

Daarom. Wie de bal kaatst kan m terug verwachten. Verzin een goeie grap om bij 538 ff alle seinen op rood te zetten. Huisdealer opgepakt, Gordon hetero, website gehacked, BUMA niet betaald, zendmachtiging ingetrokken, Edwin Evers naar Krushradio, verzin maar wat.

Suggesties in de comments of op de mail.

Later meer….

Eerst de eerste de beste parkeerwachter even om tekst en uitleg vragen. En de proef op de som nemen. Met mijn manboobs. Je hoort t nog…..

En oh ja parkeerwachter Dirk, kom dr maar in……

Geschreven door:Offiettan

Comments: 3

 • Parkeerwachter Dirk

  Beantwoorden 28/07/201010:22

  Wat een gedoe zeg, iedereen weet toch dat de wereld draait om steekpenningen en prammen. Zeg als man maar eens nee tegen een diep uitgesneden decolleté. Ik kom er alleen eerlijk voor uit. Je moet eens kijken wat je allemaal voor elkaar krijgt als je met je boobies schud. daar weten ze bij 538 alles van: https://www.radio538.nl/web/show/id=1310416/contentid=116590

  Gelukkig heb ik mijn baan nog, zaterdag gratis parkeren in het dorp op vertoon van een tepel. No manboobs. En doe wat aan die omsmakelijke afbeelding bij dit topic, kom op zeg..

 • Dirk Kuijt

  Beantwoorden 03/08/201008:24

  Tie-tuh! Tie-tuh!
  Nep-agenten zijn zó Dukes of Hazard…

Laat een reactie achter

X