Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijkse Nieuwjaarsduik in landelijke top-3!

Blog

Katwijkse Nieuwjaarsduik in landelijke top-3!

De Katwijkse Nieuwjaarsduik behoort met Scheveningen en Zandvoort tot de grootste ‘serieuze’ duiken van Nederland.

In aanloop naar Nieuwjaarsdag waren alle vertegenwoordigers van de meer dan 60 nieuwjaarsduiken in Nederland samengekomen om hun Serieuze Duik predicaat in ontvangst te nemen.

Tijdens deze landelijke bijeenkomst sprak schaatser en beroeps kou-liefhebber Erik Hulzebosch over het ontstaan van de nieuwjaarsduik en reikte hij samen met Unox nieuwjaarsduikveteraan Ok van Batenburg de predicaten uit aan alle organisatoren.

Spetterende ‘Kattukse Nuwjaersduik’ 2010!

Floris Weegink en Patrice Luscuere organiseren op 1 januari 2010 om klokslag 15.00 uur weer de ‘Kattukse Nuwjaersduik’ op het strand ter hoogte van de vuurtoren De Vuurbaak. De organisatie doet er alles aan om het nieuwe jaar fris en spetterend te openen en rekent weer op vele enthousiaste duikers en toeschouwers.

Deelnemen kost twee euro en ook dit jaar komt de gehele opbrengst ten goede aan de vrijwilligers van World Servants, een groep enthousiaste Katwijkse jongeren die in de zomer van 2010 een school gaan bouwen in Jamaica.

Meer informatie

Op de website www.nieuwjaarsduikkatwijk.nl vind je de meest actuele informatie over de aankomende duik en foto’s van vorig jaar. Hier kun je je ook aanmelden voor deelname aan de Kattukse Nuwjaersduik.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X