Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Katwijks Compliment – Vrijwilligers gala-feest

Blog

Katwijks Compliment – Vrijwilligers gala-feest

Op 25 mei 2024 organiseert Welzijnskwartier een Vrijwilligers gala-feest voor mensen die zich inzetten voor de samenleving. Het Katwijks Compliment is een jaarlijkse blijk van waardering vanuit de gemeente Katwijk voor vrijwilligers. Dit jaar vindt de waardering plaats in de vorm van een vrijwilligers gala-feest in Tripodia.

Doe jij iets voor jouw club of organisatie in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Dan ben je van harte welkom bij het vrijwilligersgala van 19:00 tot 22:30 uur. Tijdens deze avond kun je je even een celebrity voelen, laat jezelf vereeuwigen met jouw collega-vrijwilliger en laat een prachtige foto maken, terwijl je over de rode loper loopt. Geniet van live muziek verzorgd door Just4Fun en Sjansee. Wij zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes en er is voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Katwijks Compliment, fijn dat jij er bent!

In Katwijk zetten duizenden inwoners zich belangeloos in voor de samenleving. Zo staat de één achter de bar bij de hockeyclub en de ander schenkt koffie in het verzorgingstehuis. Vrijwilligers zijn in elke sector niet weg te denken. En dat verdient een enorm compliment, het Katwijks Compliment. Met deze waarderingsactie wil de gemeente Katwijk alle vrijwilligers bedanken die zich dagelijks inzetten.

Aanmelding en informatie

Organisaties hebben vorige week een digitale uitnodiging ontvangen. Meld je gratis aan en vermeld daarbij de organisatie waarvoor jij actief bent. Je kunt ook de QR-code scannen of een mail sturen naar William Slotboom: williamslotboom@welzijnskwartier.nl of bel 06-82342327. Vermeld in die mail je naam, leeftijd en voor welke organisatie je actief bent. Ook kun je als organisatie mailen om alsnog de digitale uitnodiging te ontvangen.

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X