Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Katwijks Compliment 2023: Vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens Vrijwilligersgala

Blog

Katwijks Compliment 2023: Vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens Vrijwilligersgala

Afgelopen zaterdag werden meer dan 350 vrijwilligers uit de gemeente Katwijk in het zonnetje gezet tijdens het Vrijwilligersgala. Het Katwijks Compliment bracht jong en oud bijeen op een avond vol ontmoeting, muziek en dans om de onschatbare waarde van alle vrijwilligers te vieren.

Het Vrijwilligersgala, georganiseerd door Welzijnskwartier, werd gekenmerkt door een bruisende sfeer, waarbij de dansvloer gevuld was met vrolijke danspassen en lachende gezichten. Jong en oud genoten van de muziek van DVS On Stage en dansten vol enthousiasme mee met Dansclub Sjansee.

“Het doel was vrijwilligers in Katwijk te waarderen voor hun inzet voor de medemens en dat lijkt me goed gelukt als ik de reacties terug hoor” aldus William Slotboom, één van de organisatoren. “Daarnaast bood het gala een unieke gelegenheid voor vrijwilligers om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en vooral plezier te hebben met elkaar”.

Bekijk alle fotoalbums onderaan dit bericht.

Vrijwilliger worden?

Wil jij ook vrijwilliger worden in Katwijk? Bekijk dan het aanbod op www.doemeeinkatwijk.nl of neem contact op met William Slotboom: williamslotboom@welzijnskwartier.nl

Word vrijwilliger

Foto’s Vrijwilligersgala – Deel 3: De Rode Loper

Foto’s Vrijwilligersgala – Deel 2: Sfeerverslag

Foto’s Vrijwilligersgala – Deel 1: Glitter en Glamour

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X