Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Katwijker Cem Senol tweede op Italiaans kampioenschap Karate

Blog

Katwijker Cem Senol tweede op Italiaans kampioenschap Karate

Katwijker Cem Senol is tweede geworden op het Open Italiaans Kampioenschap Kyokushinkai Karate in Taranto op 29 januari. Een bijzondere prestatie aangezien het hier gaat om een van de zwaarste full-contact vechtsporten die er bestaat. Na twee K.O.’s in de voorronden verloor de Katwijkse karateka nipt op punten in de finale.

In de negen jaar dat Senol karate beoefent bij zowel Kamakura Den Haag als Katwijk heeft hij al een behoorlijke staat van dienst. Zo werd hij onder meer kampioen op Belgisch Open in 2005, tweede op Open Nederlands Kampioenschap in 2006, Europees kampioen in 2007 en zevende op het WK in Hongarije in 2009.

Met het behalen van de tweede plaats in Italië laat de 32-jarige Katwijker zien dat hij zich nog steeds kan laten gelden bij de top van het Kyokushinkai karate. Een verdienste die hij ook wil toeschrijven aan zijn meesters Nico, Gerard en Al Gordeau en de andere trainers van Kamakura Den Haag en Katwijk.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X