Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Katwijk vlagt voor Coming Out Day! UPDATES

Blog

Katwijk vlagt voor Coming Out Day! UPDATES

UPDATES (originele bericht helemaal onderaan het item):
-De foto’s stromen binnen. check ze HIER. Blijf maar insturen die foto’s: info@kattuk.nl
-Gave actie van PodKat, die hebben in de tuin van het gemeentehuis en op andere plaatsen vannacht alvast de vlag gehesen. Geen Facebook? Check het filmpje onderaan het item
-Updates en reacties social media worden de hele dag bijgehouden

Hangt bij jij ook de regenboogvlag? Maar ja natuurlijk!!

Mail je foto naar info@kattuk.nl zetten wij m ertussen!!
Of knal op m twitter/insta met hashtag #ComingOutKatwijk

Meer Coming Out Day en (het eerdere gedoe met) de regenboogvlaggen in Katwijk HIER

UPDATES 11 oktober
Foto’s van het vlaggen (en reacties) vind je op Facebook bij o..a Suus, PvdA, CDA, GemeenteBelangen, Hart voor Katwijk (stuur de links maar in, wordt nog aangevuld)
En vanzelfsprekend gaat het los op JBKA.Naamloos

Voetbalhumor voor om te lachen.—->
Zaterdag ook spelen met zo’n mooie regenboog aanvoerdersband dan?

Maar wel gaaf dat de vlaggen van PodKat bij Quick Boys (zie foto hiernaast) en vv Katwijk gewoon konden blijven hangen. Fijn, zo’n sportieve reactie!

Ook bij de Farelschool, Marnixschool, Andreas Pietergroen, Vakcollege Rijnmond, Visser t Hooft Rijnsburg en de Hockeyclub mochten de vlaggen van PodKat gewoon blijven hangen. Klasse!

Alleen bij het gemeentehuis waren ze minder blij met de illegale vlagactie. Naar verluidt hebben ze tactisch gewacht tot de boys van PodKat een bakkie gingen doen en toen snel de vlag weggehaald. Pakken ze het in de gemeente Noordwijk toch ff beter aan. Die zien als gemeente het nut van vlaggen en supporten dat waar nodig. Laat zien dat je gaat voor een Noordwijk waar je mag zijn wie je bent” 

Bij de Wilhelminaschool hangt ie nog. Zand Katwijk heeft ook een mooie vlag hangen..  Een blije Matthijs..

In de comments op Kattuk.nl Facebook verschijnen ook steeds meer foto’s

Na de video’s nog meer foto’s

 

Eerdere bericht 10 oktober:

Meer dan honderd vlaggen kleuren Katwijk regenboog. Jij vlagt toch ook?

Op International Coming Out Day morgen (11 oktober) hangen overal in Katwijk de regenboogvlaggen te wapperen!!

Een mooi signaal om de Katwijkse LHBT community een hart onder de riem te steken. En nou niet zeiken verder op de socials, want dat is in Katwijk (helaas nog steeds) hard nodig!!

75 vlaggen hangen er sowieso morgen!!

Dat is het aantal verkochte vlaggen door de actie van Suus. In totaal heeft ze met de actie 200 euro opgehaald voor het COC.

Supergoed gedaan!! Suus is ondertussen een bekende Katwijkse geworden. Een interview van Suus met PotKast en meer media gaan ongetwijfeld nog volgen

En er zijn nog meer vlaggen morgen, veel meer…

Om 8 uur morgenochtend is het officiële vlagmoment. Aan de Zeeweg, tegenover het gemeentehuis, zal een delegatie van de Katwijkse gemeenteraad
samen met een vertegenwoordiger van het COC Leiden de vlag gaan hijsen. Suus overhandigt hier de cheque van 200 euro aan het COC. Foto’s en meer morgen op Kattuk.nl.

Bij Kattuk.nl hangt de regenboogvlag uit aan de Voorstraatkant van de Schuit. De Schuit zelf vlagt ook aan de Dwarsstraat. PodKat gaat langs bij sportverenigingen en scholen om 30 vlaggen op te hangen en we gaan met een groepje het dorp door om overal de vlaggen te fotograferen. En we zijn natuurlijk razend benieuwd welke organisaties en verenigingen nog meer de vlag hebben hangen. Foto’s van het vlaggen zie je in de loop van morgen op de site.

 

 

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X