Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijk omarmt schaatsbaan

Blog

Katwijk omarmt schaatsbaan

Na de eerste aankondigingen van Katwijk on Ice op het Andreasplein in Katwijk aan Zee stroomden de reacties binnen. Het enthousiasme is hartverwarmend.

Het is nog maar twee maanden geleden dat het idee ontstond om een schaatsbaan op het Andreasplein te leggen en daar mee geld in te zamelen voor Kika.

De organisaties die het initiatief namen; Kippenloop, Bruisende Events, Noordzee Zomerfestival en Oranje vereniging Katwijk aan Zee, hebben een bestuur gevormd en een de stichting Katwijk On Ice opgericht. De vergunningen zijn aangevraagd en de gemeente heeft groen licht gegeven.

De synthetische schaatsbaan (die geen energie gebruikt) van het merk Glice is besteld. De 400 vierkante meter baan komt te liggen in een tent van 25 bij 35 meter die een groot deel van het Andreasplein beslaat. Binnen zal Katwijk On Ice in kerstsferen gehuld zijn, waar bezoekers kunnen schaatsen voor 5 euro per 2uur, inclusief schaatshuur.

Daaromheen is er ruimte voor een winters drankje en een hapje.

Schaatsen met koek en zopie dus.

Aan alle reacties is te merken dat Katwijk warm loopt voor dit plan. Sponsors, vrijwilligers en stagiaires (maatschappelijke stage) melden zich aan. Er is veel nodig om dit evenement tot een succes te maken en veel geld in te zamelen voor het hoofddoel: Kika. “We prijzen ons gelukkig met het enthousiasme van alle sponsoren en vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Maar we kunnen er meer

gebruiken. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die een coördinerende rol willen vervullen,” zo geeft de organisatie aan.

Ook sponsor of vrijwilliger worden bij Katwijk On Ice? Stuur dan een mail naar info@katwijkonice.nl. Voor meer informatie kijk op de website: www.katwijkonice.nl

Contact PR

Marco den Engelsman

Katwijk On ICE

info@katwijkonice.nl

www.katwijkonice.nl

0618883969

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X