Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijk kleurt cultuur tijdens 5de editie Moods in the Woods – UPDATES

Blog

Katwijk kleurt cultuur tijdens 5de editie Moods in the Woods – UPDATES

UPDATE 3-7: Nieuwe foto-albums en sfeervideo onderaan het bericht…

Nieuwe lichting lokaal talent laat zich zien en horen aan ruim 500 bezoekers op, voor Katwijkse begrippen, uniek cultureel festival

De vijfde editie van het Katwijkse cultuurfestival Moods in the Woods was ronduit geweldig! Ondanks de tropische hitte en concurrentie van het WK damesvoetbal en de Taptoe hadden ruim 500 bezoekers van jong tot oud de moeite genomen om naar het De Ridderbos te komen om te genieten van al het moois dat Katwijk te bieden heeft op cultureel gebied.

En dat was niet mis!! Bands, artiesten en ensembles van de Muziekschool op diverse podia door het bos, jonge talentvolle DJ’s bij de Kattuk.FM Silent Disco, graffiti-art, schilders, dichters, verhalenvertellers, jongleurs, kostuumontwerpers, theatermakers, …teveel om hier op te noemen. Had je gewoon bij moeten zijn! 

De nieuwe lichting Katwijks cultureel talent heeft zich stuk voor stuk fantastisch gepresenteerd op het festival. Ze zijn de uitdaging aangegaan en hebben weer een nieuwe stap gezet in hun carrière en/of hobby. Het programma bestond verder uit exposities, workshops en andere activiteiten van lokale culturele organisaties en verenigingen, zoals K&O, KuCo en de Bieb, en activiteiten door vrijwilligers van o.a. Welzijnskwartier en Kattuk.nl, waaronder schminken, kostuums en fotoshoots. Hierdoor was er werkelijk voor iedereen van jong tot oud iets te doen, te zien, te beleven, te horen, te maken of gewoon lekker te chillen in het bos. Er waren voldoende schaduwplekken, gratis drinkwater en sproeiers, dus het was, ondanks de hitte, goed uit te houden op het festival.  Vooral het Blotenvoetenpad (lees gerust modderpad) was erg in trek bij iedereen die verkoeling zocht.

Hier bij de Kattuk.nls kijken we ook terug op een topfestival. Met een team van in totaal zo’n 25 vrijwilligers en stagiaires deden we dit jaar voor de tweede keer mee. MoodsitheWoods08Vanuit een huiskamerstijl zithoek werden podcasts en interviews opgenomen voor KattukFM, video-interviews met bezoekers en in een tent daarnaast de Silent Disco samen met de DJ’s van het Scum DJ and Producers Cafe. Even verderop hadden we graffiti-art, fotoshoots bij de schmink en het verkleden en liepen onze videowizzard en fotoshooters rond voor het maken van de aftermovie en de foto-albums.

De vrijwilligers hebben helpen opbouwen en weer opruimen en afbreken van het festivalterrein, een aantal is  betrokken geweest bij het organiseren van de preparty en anderen hebben weer meegeholpen met het christelijke jongerenfestival Unite in the Woods de dag erna. Topweekend!!

Klik HIER voor de eerste foto’s. Gemaakt door Paul van Houten, vrijwilliger bij Welzijnskwartier

Klik HIER voor de foto’s van Jaap Ouwehand, fotograaf (en stopmotion) bij Kattuk.nlMoodsitheWoods14

HIER de foto’s van Jeffrey en Joey

HIER de foto’s van Sanne van Duijn

HIER de foto’s van Marian Pronk

En HIER de foto’s van PreParty met The Negative Creeps door Jaap Ouwehand

Hieronder de sfeerimpressie van Moods in the Woods 2019. Met dank aan Stephan de Ridder voor het schieten en de edit van de video.

IMG_5567

Geschreven door:Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X