Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijk gaat door met startersleningen

Blog

Katwijk gaat door met startersleningen

Het college van B&W heeft besloten om voorlopig door te gaan met het verstrekken van startersleningen. De financiering wordt betaald uit eigen middelen zolang budget beschikbaar is.

Op 17 juni gaf de gemeente Katwijk aan noodgedwongen te moeten stoppen met het verstrekken van startersleningen. In de Raadsvergadering van 1 juli is een motie hierover besproken en vervolgens ingetrokken na toezegging van het college om door te gaan met het verstrekken van startersleningen zolang budget beschikbaar is.

Vervroegde evaluatie
De Raad is van mening dat dit bedrag voldoende moet zijn tot eind september. Zowel de Raad als het college hechten veel belang aan de positie van starters op de woningmarkt en zullen de regeling in september vervroegd evalueren (15 september in de commissie Ruimte en 30 september in de gemeenteraadsvergadering).

Met terugwerkende kracht
Deze maatregel heeft terugwerkende kracht. Bekende verzoeken zullen verder worden afgehandeld. Aanvragers ontvangen hierover nader bericht. Nieuwe starters die een lening willen aanvragen kunnen de benodigde formulieren weer opvragen via de bekende tussenpersonen of de gemeente.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X