Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Katwijk biedt inwoners online gratis geldplannen

Blog

Katwijk biedt inwoners online gratis geldplannen

Komt u wel eens geld te kort? Of zou u willen weten hoe u uw pensioen goed regelt? Kortom, wilt u meer uit uw geld halen? Kijk dan eens op www.startpuntgeldzaken.nl/katwijk. Inwoners van Katwijk vinden hier gratis geldplannen. Deze geldplannen kunnen anoniem ingevuld worden en geven direct aan welke concrete stappen genomen kunnen worden om uw geldsituatie te veranderen.

De geldplannen zijn een gratis service voor alle inwoners die:
– (Bijna) altijd geld tekort komen.
– Soms geld tekort komen maar soms ook geld over hebben.
– Regelmatig geld over hebben.

Hulp bij het invullen
De geldplannen kunnen zelfstandig worden ingevuld. Toch kan het zijn dat u hulp nodig hebt hierbij. Verschillende organisaties in Katwijk als Grip op de Knip, Broodnodig, Jeugdgezinsteam (JGT, Budgetinformatiepunt (BIP), Formulierenbrigade, Team Sociale Ondersteuning (TSO) en het Welzijnskwartier kunnen u ondersteunen bij het invullen van de geldplannen.

Startpunt Geldzaken
De geldplannen zijn ontwikkeld door Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de Stichting ter certificatie van financiële planners FFP.

Persbericht gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X