Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Katwijk beloont vijf challenges vanuit het Katwijks Sportakkoord

Blog

Katwijk beloont vijf challenges vanuit het Katwijks Sportakkoord

Iedereen in de gemeente Katwijk nu, en in de toekomst, met plezier aan sport en bewegen laten deelnemen. Dat is het uitgangspunt van het Katwijks Sportakkoord. Iedereen die hier een goed idee voor heeft, kan een aanvraag voor een financiële bijdrage doen. Dit kan tot aan het einde van dit jaar, zolang er nog budget is. Inmiddels hebben vijf sportverenigingen en sportaanbieders een cheque ontvangen om hun goede idee, ook bekend als een challenge, uit te voeren. 

Wethouder Sonny Spek zegt hierover: “Deze vijf uiteenlopende ideeën, stimuleren sport en bewegen en laten de maatschappelijke inzet en creativiteit van sportverenigingen en – aanbieders in Katwijk zien. Dat maakt mij als wethouder trots. Ik moedig dan ook anderen van harte aan om ook hun goede ideeën in te sturen!”

De vijf beloonde ideeën

Uit handen van leden van het kernteam Sportakkoord ontvingen vijf sportverenigingen en –aanbieders een cheque met een bijdrage voor hun idee. Zo ontving Dojo Osake subsidie voor het organiseren van sport- en contactmomenten voor Oekraïense kinderen en jongeren. Het Paramedisch Centrum Katwijk – Rijnsburg werd beloond voor hun programma Teenage Fitness, voor kinderen waar geen passend sportaanbod voor is. Voor een videoserie gericht op sportstimulatie ontving Quick Boys een geldbedrag. Ook ontvingen vv Katwijk en Madjoe een bijdrage. De voetbalvereniging organiseerde een Oranjefestival voor leden en niet-leden en de korfbalvereniging zette een GIGA Kangaroe-dag voor de allerkleinsten op.

 Ook een goed idee?

Heeft u een goed idee om inwoners uit Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk meer te laten bewegen of om sportverenigingen en -aanbieders meer voor de gemeente te laten betekenen? Bijvoorbeeld door sporten en bewegen mogelijk maken voor iedereen of door te werken aan een veilig sportklimaat, rookvrij sportpark of gezond aanbod in de kantine? Doe dan mee met uw challenge en vraag een bijdrage aan! Bekijk deze pagina voor de voorwaarden en vul het formulier in.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X