Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl zoekt MBO en HBO stagiairs!

Blog

Kattuk.nl zoekt MBO en HBO stagiairs!

Vanaf september weer twee fulltime en twee parttime stageplaatsen vrij!

Ben jij een enthousiaste MBO- of HBO student uit Katwijk die op zoek is naar een stageplaats? Zoek dan niet verder want bij Kattuk.nl vind je alles wat je zoekt!

Wij bieden stages aan voor opleidingen zoals Grafische vormgeving, Redactiemedewerker, Communicatie, ICT en Webdesign, Media en Entertainment, Social Work, Journalistiek en nog vele andere richtingen.

Kattuk.nl is de jongerenwebsite van, vóór en dóór Katwijkse jongeren van 12-24 jaar met honderden bezoekers per dag. De redactie bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste vrijwilligers, stagiairs en een parttime beroepskracht die samen voor de content van de websites www.kattuk.nl en www.kattuk.fm zorgen.

Naast het verzorgen van de websites ben je als stagiair ook bezig met het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten en livestreams, het maken van foto’s en video en het begeleiden van groepen vrijwilligers. Tijdens je stage sta je voortdurend in contact met Katwijkse jongeren en je hebt bij Kattuk.nl gewoon een ontzettend leuke en leerzame tijd.

Dus zoek je nog een stageplaats en wil je graag bij Kattuk.nl stagelopen, neem dan contact op met Arno van den Berg via arno@kattuk.nl voor het maken van een afspraak.

Foto: grafisch stagiaire Hanne bezig met ontwerpen nieuwe logo’s

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X