Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl Uittips voor dit weekend!

Blog

Kattuk.nl Uittips voor dit weekend!

De week is gelukkig weer voorbij gevlogen en voor de meesten van jullie is het nu vakantie! Tijd om de vakantie goed in te luiden dus! Kattuk.nl heeft de beste, leukste, vetste, coolste feesten, concerten en party’s in Katwijk speciaal voor jou geselecteerd! Er is weer genoeg te doen dit weekend, hieronder een overzicht!

Vrijdag
Dirty Diana’s MJ event
Vanavond een tribute aan Michael Jackson in de Donk! Hierbij zal de allerbeste MJ imitator (er zijn er nogal wat, maar dit is echt de beste)aanwezig zijn: Milly Magic and the smooth dancers. ‘Dirty Diana’ is een diehard MJ fan. Blijkbaar heeft Katwijk zin in een avondje MJ want de kaarten zijn helaas allemaal al uitverkocht… Kijk anders Sjaak even lief aan, misschien dat ‘ie je binnen laat;)

Lange koopavond
Eigenlijk wel het allerleukste vanavond, wie geniet er nou niet van om lekker je geld over de balk te smijten;)? Gezellig de hele avond door de sneeuw banjeren op zoek naar kerstcadeaus! Bereid je wel voor op lange wachtrijen! Na de vermoeiende shopsessie kun je lekker de kroeg in duiken voor een warme chocolademelk of een glühwein (een biertje mag natuurlijk ook).

Speciaal voor vanavond zijn de Dorpskerk en de Oude Kerk ook open, in de Dorpskerk zal jeugdkoor Ruach een concert geven en in de Oude Kerk is er een Kerst Sing-Inn met mannenkoor Sion. Beiden zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Zaterdag
Eerste Voorronde Popprijs Holland Rijnland
Het is eindelijk zover! Na alle voorbereidingen zal vanavond de aftrap zijn van de allereerste keer de Popprijs Holland Rijnland! De eerste voorronde vindt plaats in JC Static in Lisse. Vanavond zullen Ocean Spirit, Trip Trigger, Port of Call en Nevermind Us strijden voor een plaats in de finale. Het beloofd een supermuzikale avond te worden met veel regionaal talent! Lisse is lichtelijk uit de richting, maar hier moet je gewoon bij zijn!!

Sweet Beats
Lisse toch te ver? Ga dan naar InCasa in Leiden, hier zullen vanavond onder andere Kenneth G (Nope is Dope) en Mathh draaien. Zoals je van InCasa gewend bent zal het een avondje worden met lekkere beats, drankjes en genoeg entertainment! Onder het mom van Dress Less To Impress moet dit wel een topavond worden! Zoals Incasa zelf zegt: Come and experience your sweetest dreams!

Zondag
Kerstconcert In
Wie nog wat energie over heeft na zaterdagavond kan vandaag naar de Oude Jeroenskerk in Noordwijk. Hier zal vanmiddag een Kerstconcert worden gegeven door onder andere Pop4Shore! Met de sneeuw en kerstliedjes moet dit je wel het ultieme kerstgevoel geven!

 

Nog niks gevonden?
Niet getreurd want er is nog veel meer te doen! Veel tenten in Noordwijk hebben een speciale agenda voor de Kerstvakantie dus ook doordeweeks kun je lekker uit! Check de Uitagenda.

Gaan wij van Kattuk.nl nog wat doen dit weekend?
Jazeker, wij blijven lekker bezig. Vanavond gaat Krush Radio het dorp in om te flyeren voor Delta en zaterdagavond gaan we naar de eerste voorronde van de Popprijs Holland Rijnland!

Oh ja, we zoeken nog reporters om verslag te doen van concerten. Interesse? Laat ‘t ff weten via info@kattuk.nl.

Have a nice one!!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X