Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl @ Tweede Kamer; interview met Judith

Blog

Kattuk.nl @ Tweede Kamer; interview met Judith

Interview met een deelnemer aan het uitje naar de Tweede Kamer
Door: Loes van der Bent

Naam: Judith de Graaf 
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Katwijk
Website: https://juutje86.hyves.nl

Wat had je verwacht van het Tweede Kamer bezoek?
Ik had niet echt verwachtingen. Jij had me er wel van verteld en mij enthousiast gemaakt, maar ik wist niet wat ik precies kon verwachten. Ik liet het op me af komen.

Wat was je persoonlijke beeld van ‘regeren’?
Tja, regeren. De Kamer regeert.. dat doen ze met z’n allen. Er wordt goed gepraat over veel verschillende onderwerpen en dan worden keuzes gemaakt, er worden wetsvoorstellen aangenomen of afgewezen. Dat gaat geheel democratisch en daarom heb ik ook vertrouwen in de regering.

Wat was je algemene indruk van het uitje met Kattuk.nl?
Het was gezellig, los en iedereen had het naar hun zin. Ik vond het ook wel erg leuk om Balkenende en Wilders in het echt gezien te hebben.. en we hebben een nieuwe term horen ontstaan: het van Bommeltje.
’t Gebouw is ook goed beveiligd.. maar dat is wel logisch. Iedereen moet door zo’n poortje.

Wat vond je het leukst?
Luisteren naar het debat toen we in de tribune zaten.

Wat vond je minder boeiend?
Er was niet echt iets dat ik niet boeiend vond, maar toen we een tijd lang met het kamerlid hadden gesproken, vond ik het wel weer genoeg. Maar iedereen in ons groepje was erg politiek bewust en bleef maar vragen stellen.

Miste je nog wat tijdens het bezoek? Zo ja, wat dan?
Nee, ik weet niet wat ik zou moeten missen. We hebben met een kamerlid gesproken en hebben op de tribune het debat gevolgd.. wat wil je nog meer? Het was goed georganiseerd!

Het je nog iets te melden voor op Kattuk.nl?
Ga zo door! haha.. tja.. verder weet ik het niet.. jullie hebben goeie initiatieven en natuurlijk de groetjes aan iedereen die mee is geweest! Complimenten aan wie dit heeft georganiseerd.

Dank je wel voor dit interview!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X