Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Kattuk.nl Meidencafé haalt 250 euro op voor 3FM Serious Request 2014

Blog

Kattuk.nl Meidencafé haalt 250 euro op voor 3FM Serious Request 2014

3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Zij vragen aandacht voor een stille ramp die miljoenen
vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis in Haarlem willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Het Meidencafé heeft zich ingezet voor 3FM Serious Request 2014. Samen met een aantal meiden hebben Marlijne en Yasmin 2 uur lang gelopen. Door de prachtige duinen van Katwijk en het mooie Panbos. Met als doel: geld inzamelen voor 3FM Serious Request 2014.

DSCN1862[1] [640x480]

De meiden van het Meidencafé waren gemotiveerd. Zich inzetten voor een goed doel. Dat steunen wij natuurlijk! Wij vinden het belangrijk om de jongeren van het Meidencafé zich ervan bewust te maken dat niet iedereen op de wereld het zo goed heeft als wij. Marlijne, Yasmin, Carin, Sara en Angela hebben daarom op 16 december 2 uur lang door de ijzige kou gelopen. Via de prachtige duinen naar Panbos en natuurlijk ook nog terug. Een prachtige wandeling, die niet voor niets werd gelopen. Geld inzamelen voor 3FM Serious Request 2014, dat was het doel.

Wat waren DSCN1859[1] [400x300]de meiden trots op zichzelf. Met het ingezamelde geld gingen Marlijne, Yasmin, Carin en Sara 23 december op weg naar Haarlem. Eenmaal aangekomen in Haarlem was de sfeer te voelen. Een bandje speelde op het podium en het publiek drong langzaamaan naar voren om maar een glimp op te kunnen vangen van de Dj’s in het glazen huis. Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Domien Verschuuren verbleven vanaf 18 december 6 dagen lang in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Een hele opgave… DSCN1866[1] [640x480]

Het beeld met de glinsterende gitaar stond te pronken op het plein. De meiden konden niet wachten om het ingezamelde geld in te leveren. Met zijn allen drongen wij naar voren. Eenmaal bij de brievenbus aangekomen hebben wij het bedrag van €247,75 euro kunnen geven aan 3FM Serious Request 2014.€ 47,75 boven ons doel! Een geslaagde missie en een leuk dagje uit. Wij zijn zeker trots! 

 Dankzij vrienden, familie en bekenden hebben wij dit mooie bedrag op kunnen halen. Bedankt namens ons allemaal! 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Marlijne

Geen reacties

Laat een reactie achter

X