Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl knalt het nieuwe jaar in met Delta!

Blog

Kattuk.nl knalt het nieuwe jaar in met Delta!

Update: webcam is LIVE.

Net als vorig jaar staat het multitmediacentre Delta weer op het terrein van SKA oud- en nieuw. Deze glazen container is een initiatief van Kattuk.nl in samenwerking met KattukTV en SKA. De Delta is de mobiele redactieruimte van Kattuk.nl, met een eigen netwerk, internet, grootscherm, webcam, muziek en meer. Vanaf vandaag verzorgen diverse DJ’s de muziek voor de vrijwilligers op het scumterrein, worden er foto’s, filmpjes en verslagen gemaakt en komen er diverse gasten langs.

De Delta is uitgerust met een webcam, met audio, waar je vanaf vandaag alles kunt volgen. Ook is er weer een groot scherm aanwezig waar diverse filmpjes en foto’s op te zien zijn.

KattukTV
Tijdens het oud- en nieuwfeest wordt het nieuwste speeltje van Kattuk.nl; KattukTV officieel gelanceerd en wordt het winnende logo bekendgemaakt.

Kattuk.nl
Kattuk.nl zal ook dit jaar tijdens het feest foto’s en video’s maken en deze direct uploaden op de website. Zo blijf je altijd up to date en kun je gelijk kijken of jij op de foto staat. Ook de webcam staat de hele nacht aan.

Optredens
Op donderdagavond komt Quibuz een optreden verzorgen in de kleine zaal van Scum. KattukTV maakt hier opnamen van in beeld en geluid en gaat een leuke videopromo van Quibuz in elkaar zetten. Alles is live te volgen via de KattukTV webcam. Verder zullen diverse lokale DJ’s waaronder Estaloca, Mystica en de 120dB DJ’s de komende dagen een DJ-set draaien.

Natuurlijk brengt Kattuk.nl ook verslag uit van het Frizzzfeest met Gers Pardoel op 29 december en de Houseparty op 30 december.

Wil jij de Delta nou ook zien? Kom dan vanaf 28 december langs op het Scumterrein en haal meteen je muntjes voor het Oud en Nieuwfeest!!

 

Geschreven door:   Redactie

Comments: 2

 • hansvink15

  Beantwoorden 29/12/201102:13

  hoelaat en waar word die winnaar bekendgemaakt dan hou ik daar rekening mee

  • Arno

   Beantwoorden 29/12/201119:10

   Zal in de nacht van oud en nieuw op de beamer vanuit de Delta bekend gemaakt worden.

Laat een reactie achter

X