Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kattuk.nl in de Stairs + foto’s

Blog

Kattuk.nl in de Stairs + foto’s

Kattuk.nl is gisteravond 23 december naar de Pre Christmas Party in de Stairs geweest! Het beloofde een gezellig avondje te worden, zeker aangezien het vakantie is en iedereen dus uitgaat! De Stairs was helemaal in de Kerstsferen met slingers, gigantische kerstballen, veel glitters en groen!

Bij binnenkomst was het al erg druk, terwijl het nog redelijk vroeg was, ’t viel ook op dat er erg veel mannen waren. Top dus, aangezien wij alleen met meiden waren;) De sfeer zat er al goed in, iedereen was druk aan het kletsen en drinken. Later op de avond werd het alleen maar drukker, maar zeker ook gezelliger!  

Op een gegeven moment dachten we Barbie van Oh Oh Cherso te zien! Maar jammer genoeg was dit slechts een Kattukse look-a-like (denk: pornoblond haar, té bruin gezicht, je weet wel;). Misschien tijd om de Kattukse versie van Oh Oh Cherso te maken??

Kortom: een supergezellig avondje waar je echt bij had moeten zijn! Tip: vanavond is er weer een Kerstfeestje in de Stairs (en anders is er zaterdagavond nog 1 (dus niet getreurd als je van mams en paps mee moet naar de kerk en dus niet uitkan). Check hieronder in iedergeval de foto’s!

Geschreven door: Redactie

Laat een reactie achter

X