Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl er op uit!

Blog

Kattuk.nl er op uit!

Na onze zonvakantie naar de Bahama’s, mede mogelijk gemaakt door het gecashte geld van Verzekeringsmaatschappij Reaal begon het weer te kriebelen. Gelukkig voor ons was nog niet alles op en konden we nog een uitje plannen.

Dit uitje stond gepland op vrijdagavond 16 april en zo stonden we allemaal om 18.00 uur rondom Huize Callao. Nu was het wachten op de bus die ons zou richting het uitje ging brengen. Maar een bus zou niet onder het Openbaar Vervoer genoemd mogen worden als ze ook maar een keertje op tijd waren. 10 minuten later dan gepland stond de bus dan echt waar die moest zijn en konden we met zijn negenen instappen.

(Zie hierboven in het wit Jordy, hoort er ook bij!)

En daar zaten we dan in de bus richting ons uitje in Noordwijk. Nu vraag je je waarschijnlijk af: ‘Een uitje in Noordwijk, wat dan?’. Helaas kon het niet in ons zo geliefde (KRV) Kattuk. En daarom zochten we maar de bowlingbaan op in Noordwijk. Het liep allemaal gesmeerd totdat we er achter kwamen dat we er beter een halte eerder uit konden stappen, maar dat merk je natuurlijk altijd te laat op!

Eenmaal bij de bowlingbaan aangekomen kwamen de eerste bowling(clown)schoenen al naar boven. Gelukkig waren alle maten nog verkrijgbaar en stonden dan ook 5 minuten na binnenkomst al op de baan.

Omdat we met zijn negenen waren hadden we 2 banen afgehuurd. De banen waren opgesplitst in één van 4 en één van 5. In team 1 zaten Philip Jan, Jordy, Rick, Marcel en Maurice. Team 2 was Gerard en de dames Nadine, Mariska vd S en Mariska N. Er werd geregeld lekker gebowld en ook nog de nodige strikes meegepakt , maar natuurlijk konden de Gutter’s  ook niet uitblijven.

Wij zouden Kattuk.nl niet zijn als we jullie niet konden vermaken met mooie videoshots en foto’s!
Voor meer..klik hier!

Na het bowlen konden we aan tafel, want als je bent wezen bowlen moet je ook goed eten om al je verbrandde stoffen weer aan te vullen. Dus gingen we aan tafel om met zijn alle te steengrillen.  Tijdens het eten werd genoeg afgelachen en gekkigheid gesproken. Dat zullen we jullie maar besparen allemaal!

Het eten was goed te doen, maar natuurlijk ontbrak het niet aan zout..
Wel slim natuurlijk! Hoe zouter, hoe meer wij drinken!

Tijdens het eten ontstond het plan om nog een afterparty te houden bij Kattuk.nl en zo gingen we met de bus richting Katwijk. Natuurlijk ff wachten op de bus, maar er was genoeg entertainment bij de halte.

Bij Kattuk.nl aangekomen werden de boxen meteen open gedraaid en de muziek knalde er uit!

Meer weten over ons uitje van Kattuk.nl?
Check de foto’s en filmpjes!

Geschreven door:   Nadine

Comments: 3

Laat een reactie achter

X