Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kattuk.nl doet mee met fotoboek over Voorstraten in Nederland

Blog

Kattuk.nl doet mee met fotoboek over Voorstraten in Nederland

Foto’s door Kattuk.nl huisfotograaf Jaap Ouwehand

We kregen onlangs een mail binnen van Henk Witte, een gepensioneerde docent Nederlands, met een interessant verzoek. Henk is namelijk begonnen met het schrijven van een boek over alle 108 Voorstraten in Nederland en zoekt hier foto’s bij.

Om ze alle 108 zelf af te gaan en te fotograferen wordt hem, begrijpelijkerwijs, iets te veel. Vandaar zijn verzoek om foto´s van diverse monumentale panden en andere interessante objecten (beelden/pompen/fonteinen/gevelstenen e.d.) aan de Voorstraat in Katwijk aan te leveren.

Omdat de redactie van Kattuk.nl ook in een monumentaal pand aan de Voorstraat huist vonden we het gelijk leuk om mee te doen. We kregen per mail een hele waslijst aan objecten en onze huisfotograaf Jaap Ouwehand is gelijk begonnen met het schieten en opsturen van de foto’s.

Henk witte is er momenteel druk mee bezig en we zijn enorm benieuwd naar het resultaat van het boek. Tot die tijd kan je hieronder vast de door Jaap opgestuurde foto’s van de Katwijkse Voorstraat (en Witte Kerk) bekijken.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X