Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.nl cashed in op logo

Blog

Kattuk.nl cashed in op logo

Katsjing, we zijn binnen!!

We wilden het eigenlijk voor ons houden, maar verschillende oplettende bezoekers (1, 2) was het al opgevallen en nu ontkomen we er niet meer aan. We hebben dik geld gevangen voor ons logo, je weet wel die ubercoole, strak gestylede vis rechtsbovenaan je scherm.

 Wat is het geval?
Verzekeringsmaatschappij REAAL was op zoek naar een logo voor een nieuwe reclamecampagne (pdf) en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, beter goed gejat, dan slecht zelf verzonnen zullen we maar zeggen. Ze waren nogal gecharmeerd van ons logo en daarom heeft REAAL Kattuk.nl benadert om gebruik te mogen maken van dit logo.

Prima dachten we bij Kattuk.nl maar dan wel tegen een fikse vergoeding (het precieze bedrag noemen we niet, maar iets met 4 nullen) en het logo mag niet helemaal 1 op 1 overgenomen worden. Lachen, die happen nooit, die kennen hun percentages. REAAL regelt het alllemaal, tot onze verbazing gingen ze akkoord en kon de vlag uit. Zie hier het resultaat.

Wat we gaan doen met de doekoe?
Eerst dachten we: laten we de site vernieuwen, toen dachten we laten we een groot feest geven of iets maatschappelijks doen. Maar goed dat gaat t dus niet worden. We moeten teambuilden, we hebben weer een redactieuitje nodig. Alleen nu niet zoiets loos als een gratis festival oh nee. Deze keer pakken we het goed aan! Het blijft maar stervenskoud in Nederland dus we stappen op het vliegtuig voor 3 weken All Inclusive naar de Bahama’s. Lekker cocktailtjes zuipen onder een palmboom op het strand.

Moeten jullie het dan zonder ons doen?
Natuurlijk niet, laptopjes mee, ze hebben vast wel draadloos internet ergens daarzo. En anders gaat de dongel ons wel redden, tikt aardig aan maar toch geld zat. We houden jullie dus op de hoogte van onze belevenissen.

Dus voor nu de mazzel, en oh ja we zoeken nog redacteuren. Is op vrijwillige basis maar de arbeidsvoorwaarden zijn wel ok. Tenminste als je van zon, zee, strand, palmbomen en cocktails houdt.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X