Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kattuk.nl (bezorg)Pizzatest 2014: En de winnaar is…….

Blog

Kattuk.nl (bezorg)Pizzatest 2014: En de winnaar is…….

Die gezondheidsfreak van de Schuit, Sjon, is eindelijk op vakantie! Hèhè! Daar maakt Kattuk.nl gebruik van! Eindelijk even geen gezonde, verse maaltijd in het Kookcafe, maar een lekkere vette bek. Moet kunnen op zijn tijd;) 

Dit jaar offerde het testteam van Kattuk.nl zich weer voor jullie op om in de Schuit dé Pizzatest van het jaar uit te voeren! De geteste pizza dit jaar: ‘Margarita’! We maakten zes Katwijkse pizzeria’s tot slachtoffer van de test. Helaas deed Baraka, volgens thuisbezorgd.nl, niet bezorgen bij De Schuit. 

De pizza’s zijn getest op smaak, prijs, kwaliteit en bezorgtijd. Een aantal pizzeria’s zijn flink door de mand gevallen… Ondanks dat is er toch één duidelijke winnaar van dé Pizzatest 2014! 

Eerst belden we de ‘Italian Pizza’. Na een tijd van 22 minuten werden de eerste Pizza’s bezorgd. Afrekenen ging een beetje lastig bij deze pizzabezorger… Zonder wisselgeld gaat afrekenen een beetje lastig natuurlijk! Gelukkig kon dit worden opgelost door hulp van onze buren aan de overkant! Dank jullie wel! De eerste indruk van de pizza’s was goed: Een grote pizza, goed warm en zag er lekker uit. Wel een béétje jammer dat de punten ongelijk gesneden waren. Maar voor de totaal prijs van €24,04 voor 3 pizza’s waren wij toch wel tevreden. Een kans hebber van dit jaar! 

De volgende kandidaat: Bella Cyprus. Tsjaa… Hoe gaan we dit onder woorden brengen? De bezorging van deze pizza’s duurde wel héél erg lang… Na een wacht tijd van, jawel: 1 uur en 4 minuten kwam onze pizzabezorger eindelijk aanzetten met de pizza’s en de vraag of we nou al betaald hadden of niet? Niet echt heel handig natuurlijk. Maar goed… Kan gebeuren… toch? De eerste indruk van de pizza’s viel tegen: Een dunne korst, dunne bodem en ongelijke stukken. De pizza’s waren wel goed warm. Echter was de smaak was echt niet verkeerd, dat viel ons alles mee!  DSC04666

‘Cairo’ werd het volgende slachtoffer. Na een niet al te lange bezorgtijd van 26 minuten (proficiat) werden de pizza’s van ‘Cairo’ bezorgd. De pizza was redelijk te eten! Toch wel wat aan de koude kant en met een hele dunne bodem. De punten waren weer niet erg gelijk gesneden.   

De ‘Gloria Maria‘ en ‘New York Pizza’ waren dit jaar natuurlijk ook weer van de partij. Over Gloria Maria was iedereen van het testteam helemaal te spreken! De pizza’s werden binnen een half uur bezorgd en zagen er heerlijk uit! De pizza was groot, warm, goed verpakt, had een heerlijke smaak en een topbodem! Wat wel een beetje jammer was: er waren geen punten gesneden, maar goed die konden daardoor ook niet ongelijk zijn wat wel bij alle andere pizzeria’s het geval was. Weer een kanshebber voor een plaats in de top 3 beste Pizzeria’s van Katwijk.  

De pizza’s van ‘New York Pizza‘ vonden wij erg klein voor de prijs die we ervoor betaalden. Ondanks dat was onze eerste indruk van de pizza’s goed! En met een bezorgtijd van maar liefst 11 minuten (!!!) werden de pizza’s supersnel bezorgd! We waren tevreden over deze pizza’s, wel een minpuntje was de grote en de ongelijk gesneden stukken.  

Als laatste: ‘Beach Kebab’! De bezorgtijd van deze pizza’s was 35 minuten, de eerste indruk was goed. We waren erg tevreden over deze pizza’s! Een lekkere smaak, goede bodem, lekkere korst, lekkere saus! Wij waren nieDSC04684t ontevreden! Wel jammer dat de punten van de pizza’s weer ongelijk gesneden waren, dat is blijkbaar iets kenmerkends voor elke pizzeria in Katwijk… Weer een goede kanshebber!  

En nu!, na nauwkeurig bestudering van de 15 beoordelingsformulieren en het drie keer narekenen van de totaalcijfers, maken we bekend….

Dé winnaar van dé Pizzatest 2014 is………! 

  

1. Gloria Maria: 7.3 Top pizza met de beste smaak!  

2. Italian pizza: 6.8 Een lekkere pizza, niks mis mee!  
3. Beach Kebab: 6.7 Een prima pizza, goede smaak en lekkere bodem. 
4. New York Pizza: 6.3 Erg klein voor de prijs, maar was wel snel bezorgd en smaakte goed.  
5. Bella Cyprus: 5,9  Wel een hééle lange bezorgtijd.. met een dunne bodem en maar met een redelijke smaak.  
6. Cairo: 5.8 Redelijke pizza, maar wel wat aan de koude kant en met een dunne bodem…

Bedenk bij dit alles wel dat onze test een moment opname is, misschien had een kok een slechte dag.

Maar in onze test, met hulp van de jongeren van De Schuit, is Gloria Maria de grote winnaar van dé Pizzatest van Kattuk.nl 2014!  

@Gloria Maria: Van harte gefeliciteerd en we komen de dikverdiende Kattuk.nl oorkonde  “Beste Bezorgpizza 2014” binnenkort langsbrengen, maken we er gelijk een leuk filmpje van…..

Hieronder nog wat foto’s…

 

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X