Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kattuk.FM Weekoverzicht

Blog

Kattuk.FM Weekoverzicht

Met online voorstellingen MC Kassett, selfies voor een lockdownlied, nieuwe EP van You and the Blue, track Chronic Distortion op Akkros Records en meer…

Veel nieuwe muziek op www.kattuk.fm

Online Muziektheater
De theatermakers van mc KASSETT presenteren online muziektheater met de voorstelling STRANDThuis!. Elke week een nieuwe aflevering op Youtube, Insta en Facebook. Bekijk de eerste aflevering hieronder:

 

Lockdownlied
Er is een lied in de maak. Een lied om mensen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. En daar hoort natuurlijk een videoclip bij.

Het lied dat een initiatief is van de Katwijkers Jan Den Hollander en Gerard van Duijn gaat over de saamhorigheid en de strijdlust die is ontstaan tijdens de huidige lockdown.

Nieuwe muziek op Kattuk.FM

De Rijnsburgse indierockband You And The Blue heeft hun eerste EP uitgebracht; ‘White’. Met invloeden van o.s. Red Hot Chili Peppers en Pavement.

Luister m hieronder:

 

De Valkenburgse Hardstyle DJ en Producer Mathijs de Vries aka Chronic Distortion heeft een track uitgebracht bij het Franse Hardstyle label Akkros Records. Het is zijn eerste release op dit label.

Luister de track hieronder:

 

Coronalied
En als uitsmijter (nabrander) het coronalied waarvan je wist dat die zou komen, alleen niet wanneer Greg-A-Man met de eerste Katwijkse Corona inhaker:

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X