Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kattuk.FM weekoverzicht

Blog

Kattuk.FM weekoverzicht

Met: Livestream The Mocks, nieuwe DJ-mixen, nieuws over Classic Rock Katwijk en het Open Podium De Schuit, Carillon in coronatijd, videoclips DJ Concert Vuurtoren en track Samen Sterk en nog veel meer…

Klik op de links voor meer info.

Btw: Kattuk.FM zoekt nog bands en DJ’s om op te treden bij Kattuk.FM Lockdown Live! Maximaal 4 artiesten tegelijk op het podium.
Mail: info@kattuk.nl!

Vanavond weer een Livestream op instagram JongerenwerkWZK van het DJ and Producers Cafe in Scum. De beste mixen worden weer geselecteerd als Mix van de Dag.

Morgen (woensdag) speelt de 60-ies band The Mocks bij Kattuk.FM Lockdown Live! vanuit Scum. The Mocks stonden afgelopen jaar op Woodstock on the Beach en gaven daar een geweldige show weg. Dit jaar kunnen ze voorlopig helaas geen live show spelen dus komen ze jullie thuis vermaken op de livestream. De band speelt veel jaren 60 muziek met covers en eigen werk. Denk aan Jimi Hendrix, Cream en Muddy Waters. Tune in, want dit wordt een show om niet te vergeten! Aanvang 21 uur.

Classic Rock Katwijk gaat niet door. Tickethouders kunnen hun geld terugkrijgen of het bedrag doneren aan Alzheimer Nederland.

De inschrijving voor het Open Podium van de Schuit is van start. Inschrijven is mogelijk t/m 30 juni.

Carillon in coronatijd. De Nationale bevrijdingsestafette trekt door heel Nederland. Op 8 mei van 16-17 uur speelt Beiaardier Martien van der Knijff op de toren van de Oude Kerk.

Bekijk de nieuwe videoclips van Welzijnskwartier – Samen Sterk en het DJ Concert op de Vuurtoren (samen met Kattuk.nl). Bekijk ze hieronder. (tekst gaat door na video’s)

 

En luister naar nieuwe DJ-Mixen van AntiPsykotik, Jaimy Lorenzo, Chronic Distortion en Double Six.

 

Geschreven door:   Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X