Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Karin Kuyt wint voor Kamakura in Rotterdam

Blog

Karin Kuyt wint voor Kamakura in Rotterdam

2013 Kamakura op Kickboksgala RotterdamKickbokser Karin Kuyt liet afgelopen zaterdag weer haar kunnen weer zien in de ring. Op het Rotterdamse Touch is not Enough Gala domineerde ze haar partij in de B-klasse. Met een overduidelijk overwicht in elke ronde werd ze uitgeroepen tot winnaar.

Afgelopen zaterdag werd in Rotterdam het Touch is not Enough Gala gehouden. Kickboksvereniging Kamakura Katwijk was met Karin Kuyt naar de havenstad getogen voor een damespartij in de B-klasse. De match werd gevochten op K1-regels, oftewel 3 keer 3 minuten.

De eerste ronde leek aanvankelijk gelijk op te gaan. Beide boksers tastten elkaar af, maar al snel begon Karin de partij naar zich toe te trekken met scherpe combinaties. In de tweede ronde zette Kuyt deze trend door en kwam door met een aantal goedgeplaatste  lowkicks en knieën. Ook werd langzaamaan duidelijk dat de conditie van de Katwijkse in veel betere staat verkeerde als die van haar tegenstander.

In de derde ronde bleek dan ook de de overmacht van Karin die inmiddels is uitgegroeid tot een formidable allround kickbokser. Kuyt had nog genoeg energie had om een paar mooie technische combinaties te plaatsen en haar tegenstander onder constante druk te houden. Karin werd dan ook terecht tot winnaar uitgeroepen.

De komende maanden bezoekt Kamakura Katwijk diverse kickboksgala’s in Nederland. En op 14 december is het weer tijd voor hun eigen gala in zalencentrum Tripodia. Voor meer informatie over het kickboksgala of trainingen voor jeugd en volwassenen kunt u contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990 of kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X