Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/ChristenUnie /Kandidatenlijst ChristenUnie Katwijk bekend

Blog

Kandidatenlijst ChristenUnie Katwijk bekend

De volledige kandidatenlijst van de ChristenUnie Katwijk is bekend. De afgelopen weken werd stap voor stap de ‘top-10’ gelanceerd via korte introfilmpjes op sociale media en vervolgens de rest van de top 40.

Op de kandidatenlijst staan 40 betrokken inwoners uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg met uiteenlopende en waardevolle praktijkervaring. Mensen die diep geworteld zijn in de samenleving. Van huisarts tot predikant, van schooldirecteur tot ondernemer en van Sociaal Werker tot boswachter. Lijsttrekker Gerard Mostert: “Ik ben dankbaar voor zo’n enthousiast en veelzijdig team, Samen willen wij Recht Doen aan onze mooie gemeente”.

Mostert is een bekende in de politiek. Hij heeft laten zien dat hij een ervaren politicus en stevig bestuurder is. Op nummer 2 staat Jan-Willem van der Vijver. Nieuw in de Katwijkse politiek, maar met veel politieke ervaring. In het dagelijks leven is hij werkzaam als directeur van de Groen van Prinstererschool en heeft ruim 13 jaar bij de politie gewerkt, waaronder als wijkagent in Katwijk. Geesje Haasnoot neemt de derde plaats in. Als woordvoerder onderwijs zet ze zich in voor een gemeente waar kinderen veilig kunnen opgroeien en met normen en waarden worden grootgebracht.

Ben van der Plas staat op de vierde plaats. Hij is een bekend en ervaren raadslid en in het dagelijks leven werkzaam als Sociaal Werker en weet als geen ander praktijk en politiek met elkaar te verbinden. Op plek 5 treffen we de jongste kandidaat; Niels Haasnoot (25). Heeft de afgelopen jaren ‘warmgelopen’ in de steunfractie en wil zich vol inzetten voor vergroening en verduurzamen van onze gemeente. Op plek 6 staat kundig en ervaren raadslid Robert Haasnoot. De financieel expert binnen het team.

Kennismaken met de kandidaten?

Zie www.katwijk.christenunie.nl

Geschreven door: Politieke redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X