Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Kamp Leusden – Rijnsburg 2020

Blog

Kamp Leusden – Rijnsburg 2020

Opgeven op dinsdag 28 januari en woensdag 29 januari

Kamp Leusden /Rijnsburg is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijnsburg en omgeving! Misschien zijn je vader en/of moeder of zelfs je opa en/of oma ook al mee geweest! Een week vakantie in de bossen van Leusden (bij Amersfoort). We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek.

Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten, in de Kampschuur gevestigd zijn. Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend Stratego, Kolonisten van Leusden, Totemroof en nog vele andere! En we gaan naar het zwembad.

Bijbelverhalen
Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld! Dat is onze drive! De leiding bestaat uit Rijnsburgse jongeren (en wat ouderen), waarvan een aantal betrokken zijn bij kerkelijk jeugdwerk .

Data
Kamp Leusden Rijnsburg, dat moet je meemaken ! In 2020 vertrekken we DV zaterdag 18 juli om 14.00 uur vanaf parkeerterrein Flora Holland en we keren daar terug op zaterdag 25 juli om ca. 11.30 uur.

Het vervoer is per bus. De kosten bedragen all-in slechts € 160,- per deelnemer. (Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je € 10,- korting per kind).

Opgeven
Jongens en meisjes mogen mee vanaf groep 5 basisschool t/m de eerste klas van het vervolgonderwijs. Opgeven kun je je op dinsdag 28 januari en woensdag 29 januari van 19.00 uur tot 20.15 uur in De Voorhof, Vliet NZ 36, Rijnsburg. En neem rustig je vriendinnen of vrienden mee!

Betaling: Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest! (Overmaken op IBAN NL81 RBRB 0825 0990 05 tnv Kamp Leusden Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum, kan ook)

Tot ziens in De Voorhof ! Info: www.kampleusden.nl, Facebook en YouTube.

tel. 4022787/06-53714712 Jaap de Mooij, Christinalaan 15.

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X