Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kamp Leusden 2018 zit er weer op! Echt Top !!

Blog

Kamp Leusden 2018 zit er weer op! Echt Top !!

Zaterdag 14 juli stonden er op het parkeerterrein van Flora Holland aan de Laan van Verhof heel veel vaders, moeders, opa’s, oma’s enz. En dat allemaal om de 149 kinderen en 31 man/vrouw leiding uit te zwaaien die in 3 bussen vertrokken naar het YMCA Kamp in Leusden voor Kamp Leusden Rijnsburg 2018.

En dat al meer dan 50 jaar !

Het was prachtig weer. Om ca 15.45 uur kwam men aan in Leusden.

Het nieuwe Meander-ziekenhuis in Amersfoort hebben we dit jaar 2 maal bezocht. Gelukkig niets ernstigs hoor! Ook dit jaar, kregen we bezoek van de brandweer. Twee wagens van de brandweer met wel 12.000 liter water aan boord, hebben voor een waar waterspektakel gezorgd.
Kijk gerust eens op www.facebook.com/kamprijnsburg. Ongelofelijk !

Natuurlijk zijn ook de vertrouwde kampspelen gedaan zoals levend stratego, douanespel enz. Het was prachtig kampweer. Wel een beetje warm !!

Op woensdag zijn we in het zwembad Octopus in Leusden Zuid geweest. Dit keer weer ruim een half uurtje lopen heen, en een half uurtje terug! Het thema van de Bijbelverhalen was: “Vriendschap is….”.

Voor je het wist, was het al weer vrijdag, bonte avond. Zaterdag 21 juli zijn we ’s morgens om ca 11.30 uur weer teruggekeerd in Rijnsburg. Moe, een beetje vuil maar voldaan kwamen kinderen en leiding weer op het parkeerterrein van Flora Holland .

Op naar Kamp Leusden Rijnsburg – Leusden 2019, zoals altijd in de eerste vakantieweek van de basisschool !

Kampdata 2019: 20 t/m 27 juli 2019.

Opgeven voor Kamp Leusden 2019: Dinsdag 29 en woensdag 30 januari.

Namens leiding Kamp Leusden – Rijnsburg, Jaap de Mooij.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X