Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Kamakura start met bokstraining in Katwijk

Blog

Kamakura start met bokstraining in Katwijk

Nieuw vanaf 14 september!

Het zat er al aan te komen, maar nu is het zover! Kamakura Katwijk start met bokstrainingen voor dames en heren vanaf 15 jaar en ouder. De ultieme sport voor een algehele conditie! Vanaf 14 september worden op woensdagavond en zaterdagochtend bokslessen gegeven in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. En de lessen worden gegeven door niemand minder dan bokstrainer Daan de Wijs uit Den Haag.

Voor wie wil werken aan conditie en gezondheid is er nu een nieuwe mogelijkheid: bokstrainingen bij Kickboksvereniging Kamakura Katwijk! Het boksen als conditietraining heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt in Nederland. Deze sport biedt de ultieme training voor het het hele lichaam en verbetert kracht, souplesse en uithoudingsvermogen.

De bokstraining wordt gegeven door de Haagse bokstrainer Daan de Wijs. De Wijs is zelf bokser geweest en heeft bijna 80 partijen op zijn naam staan. Momenteel geeft hij bokslessen in Den Haag bij onder meer Kamakura Gordeau waar hij K1-vechters Mourad Bouzidi en Daniel Ghita heeft getraind. Daarnaast heeft hij ook regelmatig boksseminars gegeven bij Kamakura Katwijk als aanvulling op het kickboksen.

De bokstrainingen vinden plaats op woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur en zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. Na de warmingup wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen en techniek. Het sparren gebeurt op bokspads of bokshandschoenen en de lessen worden afgesloten met een coolingdown. De contributie bij Kamakura Katwijk bedraagt slechts 65 euro per 4 maanden. Hiervoor mag u deelnemen aan alle boks- en kickbokstrainingen.

Heeft u interesse en wilt u een proefles volgen? Neem dan contact op met Wim van Rijn op rijnvan.wh@casema.nl of 071-40779901. Voor meer informatie over de boks- en kickbokstrainingen kunt u kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X