Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Kamakura jeugd wint in Oud-Beijerland

Blog

Kamakura jeugd wint in Oud-Beijerland

Kickbokser John Rapmund van Kamakura Katwijk won zaterdag 16 april een jeugdpartij op het Kyote Kickboksgala in Oud-Beijerland. In deze partij van drie keer één minuut wist de 15-jarige Katwijker het initiatief te behouden en zette hij zijn tegenstander met goede combinaties van stoten en trappen onder constante druk. Met als resultaat: winst voor Rapmund.

Het was de tweede keer dat Rapmund vocht in de jeugdklasse waar vechters tot 16 jaar verplicht zijn om hoofd- en scheenbescherming te dragen. Zijn eerste partij, enige weken geleden, werd echter nog door een misverstand van de scheidsrechter verloren, maar dat ging dit keer niet gebeuren. De Katwijker had als opdracht meegekregen om vooruit te blijven vechten en zijn tegenstander onder druk te zetten.

John had er dan ook zin in. Met goede combinaties van stoten en trappen gaf hij zijn tegenstander geen kans om een antwoord te verzinnen. En met zijn rechterhoek wist Rapmund zijn voorsprong diverse malen te vergroten. Het eindoordeel na drie ronden: winst voor de Katwijker.

Zaterdag 14 mei wordt wederom het Kamakura Kickboksgala gehouden in Tripodia. Ook hier zal de John Rapmund weer zijn opwachting maken.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X