Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Jumpin’ Picknickfestival op 25 juni

Blog

Jumpin’ Picknickfestival op 25 juni

Ook dit jaar organiseert Stichting Bruisende Events weer het Jumpin’ Picknickfestival op het terrein van IJsbaan de Goerie in Katwijk aan Zee.

Het familie festival Jumpin’ Picknick is enige festival dat ook de afgelopen twee jaar doorging. Door verstandig om te gaan met de op dat moment geldende coronamaatregelen bezochten in 2020 circa duizend mensen het festival en waren dat er in 2021 vijftienhonderd.

2022 wordt volgens de organisatoren; Edith , Francesca en Esmeralda, weer een top editie met bands als Aphrodisiac en My Dearest. Lokaal en Haags. Te gekke bands met muziek voor iedereen. Van meezingers tot heerlijke achtergrondklanken. Van stevige rock naar pop!

En tussendoor zal jong talent dj kunsten ten gehore brengen.

De organisatie hoopt, dat gemeente Katwijk en bedrijven die goed geboerd hebben in deze jaren, maatje worden, om zo de continuïteit van het Jumpin’ Picknickfestival te garanderen. Zo kan het festival nagenoeg gratis blijven (afhankelijk van de dan geldende regels) en dus laagdrempelig, voor alle lagen van de bevolking.

Ook hoopt zij op het weerzien van toeristen, die genieten aan de Katwijkse kust van een welverdiende vakantie.

Met activiteiten, samenwerking tussen meerdere lokale bedrijven, inzet  campings, ‘S Heerenloo, DSV,  Welzijnskwartier en verschillende bedrijven ,denkt de organisatie weer wat moois neer te kunnen zetten.

Het Jumpin’ Picknickfestival op de Goerie is een echt familiefeestje. Op het grasterrein van de ijsbaan kunnen mensen picknicken, een drankje drinken en gebruikmaken van de foodtrucks. De hele dag is er live muziek van Katwijkse bands en dj’s. Voor de kinderen zijn er springkussens en andere spelactiviteiten. Een kleinschalig festival om families weer bij elkaar te brengen gratis toegankelijk voor iedereen. Passend in het tijdsbeeld van verruiming. Het festival komt mede tot stand met steun van Welzijnskwartier, sponsors en de Gemeente Katwijk

Zet hem groots in de agenda; Jumpin’ Picknickfestival 25 juni , vanaf 12 uur aan de Goerie te Katwijk.

Meer informatie op www.stichtingbruisendeevents.nl en FB/ Insta/ YouTube: Jumpin’ Picknickfestival

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X