Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Jos Wienen niet zo blij meer met horecaondernemers!! Update!

Blog

Jos Wienen niet zo blij meer met horecaondernemers!! Update!

Afgelopen weekend, net als vele andere, was het weer zover, jongens jongens toch. Na 01:00 uur werden er jongeren toegelaten in 3 verschillende horecaondernemingen in Katwijk. Burgemeester Jos heeft 16 februari dan ook een aantal ondernemers gewaarschuwd voor dit wangedrag. Foei!!

Update!! Volgens de geruchten zijn de schuldige horecaondernemers die van de Stairs, Casacara en In den Blauwe Bock.

In januari 2003 is in Katwijk een convenant (soort van afspraak) gesloten tussen de horecaondernemers, gemeente, politie en een aantal andere partijen. Doel van deze afspraak is om de horecaoverlast in het centrum voor de bewoners te verminderen en de veiligheid en leefbaarheid te bevorderen… Nou is dit natuurlijk een prachtig streven van de gemeente en de politie maar of dit nou echt zoveel zin heeft. De jongeren die de kroeg NIET meer inkomen blijven dus op straat lopen, en drinken en zorgen dus voor overlast. Jongeren die WEL de kroeg in mogen doen dit dus niet..!

Maar eerlijk is eerlijk jongens. 01:00 is 01:00 uur. Als we nou met z’n allen zorgen dat we dan ook gewoon binnen zijn hoeven er ook geen maatregelen te worden genomen zoals sluiten om 02:00 uur, dat willen we namelijk allemaal niet toch? Even een algemeen excuses namens de Katwijkse jongeren: Sorry Jos, we zullen het nooit meer doen! We hopen dat je niet meer boos bent

Geschreven door: arnout

Comments: 4

 • kuifje

  Beantwoorden 23/02/201212:47

  Goeie foto van onze Jos!!!

 • Tinkebell

  Beantwoorden 24/02/201215:10

  Als je je research nou goed had gedaan, dan had je geweten dat het in ieder geval om de Stairs gaat, en hoogstwaarschijnlijk ook de Cas.

 • wiebenik

  Beantwoorden 26/02/201214:38

  Stairs, Cas en waarschijnlijk ook Blauwen Bock.

  laatste niet zeker

 • Eerst gaat het over research en dan zijn de woorden die het meest opvallen: Hoogstwaarschijnlijk en waarschijnlijk…. juist, ook goede research marit!

Laat een reactie achter

X