Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Jongerenpagina in De Katwijksche Post ..met écht leuke dingen dus

Blog

Jongerenpagina in De Katwijksche Post ..met écht leuke dingen dus

De Katwijksche Post. Misschien ken je het, misschien ken je het niet. Misschien lees je het, misschien lees je het niet. Maar je hebt grote kans dat je ouders, opa en oma, neef, nicht, tante, oom of werkgever geabonneerd zijn. Ben je dan zo’n type die alleen de Sp!ts, Metro en wijlen Pers leest, omdat dat ‘cool’ is?

Oké, oké, De Katwijksche Post mag dan misschien nog wel het ‘ouderwetse’ grote formaat hebben en is misschien wat minder handig dan een tabloid; maar inhoud heeft het zeker.

Je woont in Katwijk, en interesseert je wel in je dorp. Pak dan eens vijf minuten om het ‘beestje’ open te slaan. Het zal je verrassen. Niet alleen omdat je je dorp beter leert kennen, maar ook omdat je weet wat er gaande is. Én dus mee kunt praten!

Nog niet aantrekkelijk genoeg? Dan heb ik goed nieuws voor je. De Katwijksche Post bevat vanaf morgen ook een Jongerenpagina! Nee, nee, niet zo’n klein hoekje van een pagina met nieuwtjes over zaken die je niks interesseren. Een héle pagina. Vol met allemaal leuks, vermakelijk nieuws en gezelligheid. Een partyagenda, column door verschillende columnisten, modenieuws en nog veel meer. Ook Kattuk.nl heeft zijn aandeel. Dus doe het nou, pak die stapel papier en sla hem even open. Er is héééél hard aan gewerkt.

Lees het vanaf 5 april in De Katwijksche Post!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X