Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Jongerendebat succes

Blog

Jongerendebat succes

Op woensdag avond 10 oktober is er in SCUM een jongerendebat georganiseerd door het HGJV. Dit is in samenwerking met het (kerkelijk) jongerenwerk van het Welzijnskwartier en Scum tot stand gekomen.

Hans Moolenburgh heeft het debat in goed banen weten te leiden en het mooie resultaat is dat beide partijen de verbinding hebben opgezocht in het debat. De stellingen die voorbijkwamen waren: “Is Katwijk goed voor zijn jongeren?”
Moet wiet gelegaliseerd worden? En mag je elkaar beledigen omdat je het recht daartoe hebt?

Zo’n 50 jongvolwassenen stelde over deze onderwerpen prikkelende vragen, debatteerde soms als aanstormende politieke influencers, maar luisterde ook opvallend goed naar elkaar. De stem van deze jongeren is een belangrijke, dus daarom gaan de resultaten vanuit het debat naar de wethouder. Er kan teruggekeken worden op een mooie avond waarin het verlangen werd uitgesproken dit vaker te doen. De complimenten mogen er zijn voor HGJV en SCUM. Katwijk mag trots zijn op deze jongeren die ondanks verschillen, met elkaar in gesprek gaan.

Persbericht Welzijnskwartier

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X