Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Bevrijding /Jongeren presenteren foto-expositie ‘Dit mag nooit meer’ in Scum

Blog

Jongeren presenteren foto-expositie ‘Dit mag nooit meer’ in Scum

Op 20 en 21 juni 2019 van 19:30-21:30 uur

Naar aanleiding van bezoek aan o.a. Auschwitz met Jongerenwerk Welzijnskwartier

In het kader van ‘vrijheid geef je door’ is het jongerenwerk van Welzijnskwartier samen met een groep jongeren naar Krakau in Polen geweest. Daar hebben zij een bezoek gebracht aan de Joodse wijk, het getto, werkkamp Plaszow en concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Het was een bijzondere reis die de jongeren de rest van hun leven met zich meedragen. De jongeren zijn echte ambassadeurs van de vrijheid geworden. Om hun ervaringen en belevingen van deze reis te delen organiseren zij de foto-expositie ‘Dit mag nooit meer’ in jongerencentrum Scum. Alle getoonde foto’s zijn gemaakt door Wesley Mastenbroek onder begeleiding van fotograaf Ted Denies.

De expositie wordt op woensdag 19 juni officieel geopend door wethouder Adger van Helden , deze avond is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Overige belangstellenden kunnen op 20 en 21 juni van 19:30 uur tot 21:30 uur in Scum terecht om de expositie te bekijken en met de ambassadeurs van de vrijheid kennis te maken. Je vindt Scum aan de Noordduinseweg 3 in Katwijk en een bezoek aan de expositie is geheel gratis.

De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door Welzijnskwartier (jongerenwerk en cultuur) en jongerenwebsite Kattuk.nl. Hieronder een selectie foto’s. Alle foto’s zijn HIER en HIER terug te kijken op www.kattuk.nl.

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X