Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Jonge vrijwilligers spuiten coole graffiti op zeecontainer Oranjerock

Blog

Jonge vrijwilligers spuiten coole graffiti op zeecontainer Oranjerock

Kort verslag en foto’s

Afgelopen week is een groep jonge vrijwilligers van Oranjerock druk in de weer geweest met het spuiten van een coole graffiti op een zeecontainer die op het terrein van het festival neer wordt gezet.

Voordat de vrijwilligers van start gingen volgden ze eerst een korte graffitiworkshop door de ervaren Katwijkse graffiti-artiest Martin Chen, bijgestaan door Kattuk.nl vrijwilliger Nico. Ze kregen een korte uitleg over de geschiedenis van (legale en illegale) graffiti en daarna mochten ze op grote kartonnen panelen hun eerste lijnen spuiten. Al gauw was iedereen druk in de weer en toen na een klein uurtje iedereen het wel aardig onder de knie had werd een start gemaakt met de afbeelding op de zeecontainer.

Binnen twee uur stonden de grove contouren en outlines van de afbeelding op de zeecontainer, waarna Martin Chen het geheel heeft afgerond. Een gave afbeelding van rockmuzikanten op het podium met het logo van Oranjerock er centraal tussen. Helemaal passend bij de muziek en sfeer van Oranjerock.

Iedereen had de smaak goed te pakken en hoogstwaarschijnlijk krijgt deze graffitiworkshop met vrijwilligers van Oranjerock (en Kattuk.nl) nog een vervolg. Hierover later meer….

Speciale dank gaat uit naar The Art Squad Katwijk (TASK), het jongerencultuurproject van Welzijnskwartier, voor het mogelijk maken van de graffiti-workshop. 

Hierna de foto’s…

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X