Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Jonge helden ontspannen bij een mooie kerstverhaal

Blog

Jonge helden ontspannen bij een mooie kerstverhaal

Afgelopen zondag 16 december zijn we vanuit het prachtige jonge helden project van het Welzijnskwartier naar de Muze geweest. De jongeren die mee waren zijn echte jonge helden, zij zorgen voor een familielid die een handicap, ziek of verslaafd zijn. De voorstelling die we hebben bezocht was Skroets, een echte legendarische kerst verhaal! 

Meneer Skroets is een gierige man die alleen van geld tellen houdt. Geld uitgeven aan dagelijkse dingen is een pure verspilling. Droog brood en lauwe thee is voldoende. Op kerstavond wordt de man bezocht door 3 feeën. De eerste is van gisteren de tweede van vandaag en de laatste van morgen. Na het bezoek van de feeën ziet meneer Skroets in dat hij te gierig was en dat hij moet leven en liefde mag geven en ontvangen.

De jonge helden vonden het een leuke en gezellige ervaring. Waarin ze even heerlijk konden ontspannen van de dagelijkse zorgen.

Ben of ken jij een jonge held?
Meld hem of haar aan via nadinedekoning@welzijnskwartier.nl volg ons via  Facebook JongeHeldenKatwijk of via Instagram JongeHelden_Welzijnskwartier

Meer weten?
Bekijk de speciale info-pagina van Jonge Helden op kattuk.nl HIER

Geschreven door: Nadine - JongerenKwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X