Mixtape.

Nieuw!

Blog

Join jij ook?

Het programma Join-us was al eerder bekend gemaakt en is vanaf 12 mei ook echt van start gegaan!

Met twee groepen die een continue instroom hebben, pakken Peggy en Martine eenzaamheid onder jongeren aan in Katwijk. Zij richten zich op twee groepen jongeren, één groep van 12 tot 18 jaar en één van 18 tot 25 jaar.

Om de week op woensdagavond (in de Stappers) van half zeven tot half tien komen ze bij elkaar voor het programma. Dit doen ze fysiek, omdat het voor jongeren van groot belang is om echt samen te komen en niet alleen via een online schermpje.

Het is ook echt de bedoeling dat de activiteiten en onderwerpen uit de groep zelf komen, zodat zij zelf gaan nadenken over wat ze leuk vinden en graag willen doen samen.

Aangezien er soms een taboe kan liggen op het woord eenzaamheid, zeggen Peggy en Martine niet “ben je eenzaam, kom bij ons”, maar juist “heb je behoefte aan nieuwe/meer sociale contacten, meld je dan aan!”. Hun doel is om jongeren wat meer in contact met elkaar te brengen op een positieve manier.

Aanmelden Lijkt het je wat om te joinen? Neem dan contact op via de website https://www.join-us.nu/ of stuur een appje naar Peggy: 06-12102118.

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X